Festival Tidende

Artikler

Minder skabes af oplevelser

oplevelser
cxz11

Livet har mange facetter. Det består af både hverdag og af oplevelser, der er ud over det sædvanlige. De minder, som du skal gemme i dit hjerte hele livet igennem, skabes primært af oplevelser. Derfor bør du give dig selv og dine nærmeste nogle gode oplevelser, der tilsammen kan blive til nogle dejlige minder.

Oplevelser kan findes både nær og fjernt

Du behøver ikke at rejse den halve jord rundt for at få nogle helt unikke oplevelser. Dem kan du få både i dit nære miljø og på rejser til fjerntliggende dele af verden.

Det kan være nogle oplevelser, som varer i nogle få timer, eller det kan være rejser, der foregår over flere uger eller måneder. De kan findes overalt, hvis du er klar til at tage imod.

Du kan være med til at give et andet menneske sådan nogle dejlige oplevelser. Det kan du for eksempel gøre ved at give vedkommende oplevelsesgaver. Sådan en oplevelse kan være alt imellem himmel og jord. Det kan enten være noget, som modtageren allerede synes, er spændende, eller det kan være noget, som er helt ved siden af vedkommendes radius. Det giver tit nogle helt særlige oplevelser.

Tag på festival

Har du endnu ikke prøvet at være på festival, så skulle du tage at gøre det. Det er en helt speciel oplevelse. Her har du en eller flere dage sammen med en masse andre festivalgæster, hvor det bare handler om at høre en masse dejlig live musik og nyde livet.

minder

Du kan enten vælge at være der en enkelt dag eller at blive og overnatte i et telt eller lignende og opleve den særlige stemning i flere døgn. Der findes mange af den slags musikfestivaler rundt omkring i landet. Nyd en eller flere af sommerens mange festivaler.

Tag på den helt store tur

Vil du gerne opleve noget, som er helt ud over det sædvanlige, og som finder sted meget langt hjemmefra, så kunne du tage en tur til Californien i USA. Her vælger de fleste at holde en længerevarende ferie. Det kræver en meget lang flyvetur at komme dertil, og derfor giver det mest mening at opholde sig der i en længere periode.

Der venter dig mange fantastiske oplevelser i denne solrige amerikanske stat. Lej eventuelt en bil, så du kan komme omkring på egen hånd. Det bliver en oplevelse for livet. Der er i det hele taget mange små og store oplevelser, der venter på dig.

Have your say