Festival Tidende

Artikler

Lav et event og varm op til festival

Band-bevægelse
cxz11

Er du ansat hos en af de danske festivaler i Danmark? Uanset om du er ansat eller ej, er det altid en god idé at varme op, inden en festival løber af stablen. Her har du mulighed for at samle venner og kolleager og redde op til et brag af en fest. I den anledning kan du overveje at afholde et event eller en fest – måske i fællesskab med en række kollegaer, som også skal bruge et par uger i sommerferien på årets festival. Nedenfor får du tips og tricks til, hvordan du skaber det perfekte event til at gøre god reklame for dansk festival. 

Folk-koncert

Skab det perfekte event

Tiden er inde til, at du og et par venner eller veninder vil skabe årets event – måske nærmere fest. Det skal ske lige før, at den festival du enten selv skal på eller er ansat på, finder sted. I den anledning vil I give folk et brag en fest, inden festivalen tager over senere på sommeren. Det er en genial måde at gøre reklame for festivalen på eller bare til at samle folk fra nær og fjern og feste til langt ude på natten. Heldigvis findes der en masse gode måder, der garanterer for, at du kan stable en fed fest eller event på benene. 

Først og fremmest er det essentielt at bestille lokaler. Her er det vigtigt, at du er omhyggelig, når du skal vælge den helt rette lokation. For eksempel skal du gå efter lokaler, der giver mulighed for at samle mange mennesker på én gang, hvis det er meningen. Derudover skal du overveje transportmuligheder til og fra eventet. Ligger det placeret et sted, hvor folk nemt kan komme til og fra stedet? Transporten kan i sidste ende få stor betydning for, hvorvidt folk dukker op eller bliver hjemme. 

I tilfælde af, at du finder det perfekte sted, men det ligger lidt langt væk fra alting, kan du jo for eksempel selv arrangere transport. Det vigtigste i dette tilfælde er, at alle faciliteter spiller, og at lokationen er den helt rette for netop dit event.  

Koncert-hovedtelefoner

Husk underholdningen

Noget af det, der også er vigtigt, når du arrangerer et event eller en stor fest, det er selvfølgelig underholdningen. Du kan for eksempel overveje at hyre en professionel DJ, event-pige, tryllekunsterne eller andre artister i den kaliber. Hvis du mangler inspiration til, hvor du kan finde den slags artister, så kan du med fordel opsøge Charlotte Schou Strip og Event hjemmeside

Gennem bureauet har du mulighed for at booke lige præcis den artist, du mangler til dit event eller din fest. Du finder mange forskellige artister på siden. I det tilfælde er det dog vigtigt at vælge den rette lokation, så du er sikker på at finde artister i området.

Have your say