Festival Tidende

Artikler

Få hjælp til økonomien under din festival med online regnskabsprogram

regnskab
cxz11

Hvis der er én ting, som danskerne elsker, så er det festivaler. For os er sommer os sol lig med musik, øller, teltture og fest i gode venners lag. Og det får vi på de mange fantastiske musikfestivaler, som man kan finde hele landet over. Nogle er store og kommercielle, andre er mindre og mere intime.

Men lige meget hvilken type af musik, som man er til, så er der noget til alle. Man kan gå til koncert og se de helt store navne spille for vilde publikummer, sidde stille og nyde en drink til noget lækker jazz, eller måske gå tilbage til naturen til hyggelige festivaler med masser af folk-musik og dans.

Overvejer du at lave din egen festival?

Fordi der er plads til det hele, når det kommer til musikfestivaler i Danmark, så er der helt sikkert også plads til det festivalkoncept, som du går og drømmer om at skabe. Hvad end det er fordi du synes, en bestemt genre af musik bliver overset, eller om det skyldes, at du gerne vil skabe bedre rammer – så har du en mulighed for at få succes.

Men for at det skal lykkes for dig at få din festival op at køre, skal du have styr på en masse ting. Og en af de absolut vigtigste er økonomien.

Overblik over økonomien er fundamentet for ethvert start up

Det er sjældent at det økonomiske overskud er overvældende i startfasen af et nyt forretningsinitiativ. Således kan du ikke forvente, at din festival nødvendigvis kommer til at generere overskud i det første stykke tid af dens levetid. Men det skulle gerne komme på et tidspunkt, hvis du holder orden i pengesagerne.

Som selvstændig entreprenør er det dog langt fra sikkert, at økonomi og regnskaber er din stærke side. Men heldigvis er der hjælp at hente online.

Dinero hjælper dig med regnskaberne

På internettet kan du nemlig finde diverse hjemmesider, som tilbyder dig hjælp med regnskaberne og det økonomiske overblik. Kasseklade Dinero er et eksempel på en sådan hjemmeside, som udbyder et regnskabsprogram, der kan hjælpe med at sætte tingene i system.

Dinero er det nye navn for Kasseklade, som i bund og grund er en platform, hvor man som selvstændig kan hente regnskabsprogrammet af samme navn. Dette program benytter sig af et simpelt kladdesystem, der nemt og hurtigt kan få sat indtægter og udgifter i system.

God økonomi omkring festivalen skaber positiv omtale

En af de måder, du nemmest kan få søsat dit koncept og få skabt respekt og reklame omkring din festival på, er ved at sørge for, at den får et godt ry i miljøet. Og en af de mest effektive måder at gøre dette på er altså ved at demonstrere, at du har styr på økonomien.

Når først folk begynder at kende til festivalen og omtaler den godt og positivt, så skulle det hele gerne begynde at rulle. Så er det blot op til dig at sørge for, at der kommer flere kunstnere til, at flere kunder køber billetter og at din festival bliver fast inventar på den danske sommerscene.

Have your say