Festival Tidende

Artikler

Tag på festival på din måde

Festival
cxz11

Mange forbinder festival med noget helt bestemt. I Danmark er festival noget med at feste til langt ud på natten, drikke øl og ryge smøger, høre god musik, spille øl bowling og være sammen med vennerne.

Dette er bare én måde at tage på festival på. Du kan gøre præcis, som det passer dig, så du får det på den måde, som passer bedst til dig. De fleste traditioner kan du nemt lave om, og der er sikkert mange af dine venner, som vil gøre dette sammen med dig. 

Hvis det er øllene, som du ikke kan lide, så drik vin i stedet. Hvis det er det med smøgerne, så lad være med at ryge eller ryg i stedet e-cigaretter fra fx mærket SMOK

Røg

Kun fantasien sætter grænser

Der er ikke nogen, som siger, at du skal gøre noget, du ikke har lyst til. Nærmest tværtimod. Brug tid på at mærke efter, hvad du har lyst til. Det er meningen, at festivaler skal være oplevelser for livet, som du en dag vil tænke tilbage på med glæde og mindes. 

Der er mange alternative måder at tage på festival på. Hvis du er mere til det luksuriøse liv, kan man ofte lege en campingvogn eller en plads til en campingvogn på festivalpladsen. På denne måde slipper du for at sove i telt. 

Nogle festivaler tilbyder særlige tilbud til dig, som vil have det lidt ekstra godt. Dette indebærer bedre overnatningsmuligheder samt god forplejning. 

Band koncert

Snak med dem du skal afsted med

Det er en god idé, at du tager en snak med dem, som du skal på festival med. Tal om, hvad I hver især har lyst til, og hvilke forventninger, I har. 

På denne måde bliver alle hørt, og I kan finde et kompromis. Forhåbentlig får alle en rigtig god festivaloplevelse.  

Have your say