Festival Tidende

Artikler

Ingen penge til festivalen? Guide til billige lån

Billige lån
cxz11

Du har stadig chancen for at komme på festival denne sommer – det er let og hurtigt at tage lån online. Men du skal være påpasselig. Det forkerte lån kan komme til at koste dig mange penge. Du kan også tage et lån selvom du ikke har meget kredit. I denne artikel finder du en hurtig guide til billige lån. Derudover en kort oversigt over de forskellige typer af lån, således at du lettere kan tage en beslutning.

Billige lån

Det første type lån, som du kan tage er personlige lån. Disse lån bliver typisk tilbudt af større banker. Du kan typisk låne fra 7000-200.000kr. De plejer at være ret kortvarige, og kan gå fra 12 måneder til 7 år. De plejer at blive reklameret for med lave renter, hvilket kan få dem til at se meget attraktive og billige ud. I virkeligheden så bliver de kun lånt til folk med lav risiko og som har god kredit i banken. Det gør de for at undgå, at folk ikke kan betale lånet tilbage og derfor mister deres penge. Derfor er det måske en smule usandsynligt, at du får lov til at optage sådan et lån. Find ud af, hvor passende lånet er til dig online ved at bruge en service, der tjekker det for dig.

Kan du også tage et lån med sikkerhed?

Lån med sikkerhed er også en mulighed. Det er, hvor du låner penge ved at tage sikkerhed i dit hus el. lignende. Det er dog mere risikabelt, da du kan risikere at miste dit hus og hjem. Det ville nok ikke falde i så god jord hos din familie. Dette har også sin gode side, da det tillader dig at tage et relativt stort lån, fordi du har sikkerhed i din ejendom. Deres løbetid er også længere end andre lån, og kan gå helt op til 25 år. Men du skal være en smule påpasselig. Selvom de månedlige tilbagebetalinger er lavere end andre lån, så kan det godt være, at det løber op i flere penge over tid. Og du derfor mister flere end det gavner dig.

Billige lån

Lån til folk med dårlig kredit. Attituden til hvem der må låne, er ændret sig over de seneste år. Der er mange steder, hvor du kan optage lån uden kreditvurdering. Her kan du låne uden at blive kreditvurderet. Brug linket til at finde ud af, hvor meget du kan låne uden kreditvurdering, også selvom du måske har dårlig kredit.

Hvad skal du passe på?

Selvom der er mange steder, hvor du kan optage billige lån, så er der stadig nogle ting du skal passe på. Blandt andet skal du være påpasselig med ikke bare at tage det første g bedste. Undersøg i stedet på nettet. Find en hjemmeside, hvor de sammenligner renter og gebyrer. Du skal også passe på med ikke at tage det, der ser billigst ud, da det kan være, at det har høje renter.

Som med alt i livet, så skal man være påpasselig. Men bare fordi du måske har dårlig kredit, så betyder det ikke, at du ikke kan optage et lån hos en bank eller et sted på nettet.

Have your say