Festival Tidende

Artikler

Lån penge når du fylder 18 – sådan her

Lån som 18 årig
cxz11

Når du fylder 18 år gammel, betyder det, at du nu kan låne penge. Og det kan føles helt befriende, ikke også? Dog kan det være en rigtig god idé, at tage sig en hel del forholdsregler inden man går i gang med at låne penge. Dette kan fx være, at lægge en plan for, hvordan du skal betale dem tilbage. Det kan være positivt at låne penge, så længe at man opfører sig ansvarligt. Skal du fx på festival, men mangler lige nogle penge inden du skal afsted? Så læs her hvad du skal gøre.

Læs videre, og lær gode tips, tricks og råd, til hvordan du smartest låner dine penge, og hvordan du nemmest finder det bedste tilbud på nettet.

Sådan låner du penge

Når du skal låne penge, så handler det om at finde det bedste tilbud. Dette kan være rigtig svært, især hvis man ikke er særlig erfaren. Dog findes der et online sig, hvor de vurderer og sammenligner forskellige tilbud af lån, så du sparer tid på dette. Lån som 18-årig på den rette måde, ved at bruge nettet til at sammenligne og vurdere lånene for dig, så du ikke ender med et dårlig lån og dermed en gæld. Lån penge, så du kan gøre de ting som du godt kunne tænke dig, fx din første festival oplevelse.

Lån som 18 årig

Udforsk dine muligheder

Det er meget vigtigt, at du husker at undersøge de forskellige lån, som du bliver tilbudt. Kig heraf på renten, om lånet har en forsikring, din tilbagebetalingstid osv. Find flere lån her, og se hvilke fordele og ulemper de forskellige lån har. Tag dig hellere god tid, end at du skynder dig for meget, og ender op med et dårligt lån. Hos Nabi kan du låne penge nemt, sikkert og hurtigt.

Læg et budget

Det er alfa omega, at du lægger et budget, når du låner penge. Dvs. at du lægger en plan for, hvordan du vil betale pengene tilbage. Har du fx ikke noget job eller indkomst på nogen måde, så kan det være rigtig svært at lægge en plan for, hvordan du vil betale pengene tilbage. Derfor kan det være en god idé, ikke at låne penge, hvis du ikke har nogen indkomst – medmindre at du selvfølgelig er nødt til det, for fx at købe mad.

Lån som 18 årig

En god måde at lægge et budget på, er fx ved at hæve det antal penge du vil bruge om ugen i kontanter, og så udelukkende bruge det. På den måde bliver det nemmere, ikke at bruge penge på unødvendige ting, såsom ekstra tøj, sko, smykker, den nyeste Iphone eller junkfood.

Få dine drømme til at gå i opfyldelse

Når du har taget et ansvarligt lån, og lagt et realistisk budget, så kan du nu nyde at du kan bruge de lånte penge, på lige det du går og drømmer om. Tag på festival med dine venner, og hav den fedeste sommer.