Festival Tidende

Artikler

Tag til koncerter og få en på opleveren

Tag til koncerter og få en på opleveren
cxz11

Der findes mange glæder i livet, en af disse er musik og oplevelsen af denne. Tager man til koncerter vil man uden tvivl få en oplevelse for livet ud af det, dette skyldes både den samhørighed man føler ved at være en ud af måske flere tusind mennesker, der har oplevet det samme, eller bare nydelsen man får af at høre et eller flere af ens yndlingsbands. Det behøver ikke at koste en bondegård at gå til koncerter, da mange byer afholder gratis arrangementer, hvor inviterede kunstnere kommer og spiller folk op til dans.

Bor man i en by med et godt netværk vil det næsten altid være muligt at komme til en eller to gratis koncerter om året, og selvom det er med et band eller en kunstner man ikke kender til, vil man uden tvivl gå derfra fyldt af endorfiner og lykkefølelse, da man enten har været sammen med gode venner eller hørt god og ny-opdaget musik. Ønsker man dog at gøre lidt ekstra ud af det kan det godt betale sig at betale de 400-500 kroner det koster at tage til en af de store koncerter med kendte kunstnere en gang eller to om året.

Koncerter myldrer frem som gaveønsker

Blandt familie eller venner kan det være en god idé at give billetter til forskellige koncerter som gave, da disse altid vil gå rent ind hos modtageren, samt at man ligger op til hyggeligt samvær, da man oftest vil købe to billetter og selv bruge den ene. Dette giver ikke kun en her og nu oplevelse, men også noget man senere i livet vil dele for altid, og kunne snakke om og mindes. Der findes mange forskellige koncerter man kan tage til, dog skal man altid huske på, hvem fra ens nærmiljø der vil have glæde af at dele oplevelsen med én, da ikke alle har samme interesser.

Det kan varmt anbefales at tage børn og unge med til koncerter, der henvender sig til deres aldersgruppe, dette kan f.eks. være i stil med Disney on Ice, der både er en koncert og en musical, eller forskellige koncerter i f.eks. storcentre, der synger børnesange, eller optrædende fra MGP. Man skal dog være hurtigt, hvis man vil være sikker på at få billetter til koncerter med kendte udenlandske kunstnere, da disse ofte bliver udsolgt en time efter at billetsalget går i gang.

Have your say