Festival Tidende

Artikler

Selvforkælelse, når du kommer hjem fra festival

Piger på festival
cxz11

Det er super fedt at være på festival. Her kan du ligesom være i en lomme uden for tid og sted, og du kan bare være, som du er. Når du bor i telt på festivalområdet og bare ikke skænker dit udseende en eneste tanke, så er det virkelig befriende.

Når du så kommer hjem fra sådan en skøn festival, så kan det godt være, at du trænger til at komme tilbage til civilisationen. Se mere lige her.

Frisør

Start med et bad

Det er først, når du kommer hjem, at du opdager, at du trænger ret meget til et bad. Så smid alt det tøj, som du har på og det, som du har haft med, til vask. Derefter er det din tur til at blive ren. Har du et badekar, så er det optimalt at lægge dig i det og blive helt ren. Et langt brusebad kan også gøre det.

Brug godt med sæbe og shampoo, så du bliver ren fra yderst til inderst. Efter badet giver du den gas med deo og cremer. Så er du klar til at møde verden igen. Rent tøj er jo også lækkert.

Gør noget ved dit hår

Flere dage uden en kam gør ikke noget godt for dit hår. Har du oven i købet været ude i solen og i havvand, så har det tæret på dit hår. Du kan gøre meget for dit hår selv, men måske trænger du til en tur til frisøren for at få sat skik på håret igen.

I det hele taget så trænger du nok til at blive forkælet helt ud i hårrødderne. Bestil en tid hos frisøren, som ikke ligger for langt ude i fremtiden.

Tag på spa-ophold

Du kan også tage den helt derud, at du tager på noget wellness eller måske endda et helt spa-ophold. Det kan være med til at bringe lidt balance i det hele efter nogle dage som hippie. I hvert fald har du nok brug for noget selvforkælelse. Måske sammen med dem, som du var på festival med. Det kunne være en sjov afslutning på den tur.

Det er et privilegium at kunne få sådan nogle forskellige oplevelser. De har alle sammen værdi på hver deres måde. 

Wellness

Køb billetter til den næste festival

Nogle festivaler bliver meget hurtigt udsolgt. Derfor kan det være en god idé at bestille billetter til den næste i rigtig god tid. Så er du sikker på, at du skal afsted igen, og du ved allerede i god tid, hvornår det er. Hvis I bestiller billetterne sammen, så kan I gå og glæde jer til at komme på festival sammen igen. Og så kan du også allerede glæde dig til at skulle forkæle dig selv bagefter.

Have your say