Festival Tidende

Artikler

Forslag til, hvad du kan give i gave til en babyshower

Kager
cxz11

Flere og flere amerikanske traditioner er begyndt at tage deres indtog i Danmark.

En af de traditioner er babyshoweren.

En babyshower er en sammenkomst eller fest, som den vordende mors veninder holder for hende for at fejre, at hun snart skal være mor.

Gave

En gave til den vordende mor

Til en babyshower kommer hver gæst med en gave til den vordende mor. Ofte er det noget til babyen. Noget af det mest klassiske at give til en babyshower er tøj eller legetøj. Nogle gange giver man noget i gave, som forældrene stadigvæk mangler at få købt såsom et badekar til babyen, babyhåndklæder eller måske en babydyne.

Man kan også være kreativ og give noget andet i gave. Det kan fx være en sparegris eller barnets bog. 

Man kan også give en kurv med en masse blandet ting i, som er ting, som de vordende forældre kommer til at få brug for. Fx bleer, det er noget, som de kommer til at bruge rigtig mange penge på. Der kan man give et par pakker bleer. Derudover kan man fx købe en pakke sutter, nogle stofbleer, babyolie, skumklude og måske et stykke legetøj.

Hvis man ønsker at få inspiration til, hvad man kan give i gave til babyshower, så er der heldigvis en masse inspiration at hente rundt omkring på internettet. Der kan man også finde inspiration til hvilke lege, at man kan lege til en babyshower.

Musikinstrumenter

Giv en musikalsk gave

En anden ting som man kan give i gave til en babyshower er en uro, som kan hænge over barnets vugge, som kan spille musik. En uro med musik finder mange babyer interessante, og det er noget, det ofte får en baby til at falde i søvn.

Hvis man gerne vil give noget andet indenfor musik, så kan man vælge noget babylegetøj, der afspiller musik. Der findes rigtig meget babylegetøj, som kan spille musik. Mange babyer kan godt lide legetøj, der kan spille musik. Det kan fx være en legetøjsmobil.

En utraditionel gave

Mange, der skal til at være forældre, de vil gerne gøre deres hjem mere sikkert. Både udvendig og indvendig. Fx børnesikre mig skarpe kanter rundt omkring i hjemmet, så babyen ikke kan støde ind i skarpe kanter. Hvis man bor i et hus af ældre dato, så kan det godt betale sig at få skiftet låsen i hoveddøren ud med en af nyere dato, da den er boresikret. Hvis man ved at de vordende forældre vil have skiftet deres lås ud, så kan man give et gavekort til en låsesmed som tilskud. Læs mere her omkring låse og låsesmede. Det er godt nok en utraditionel gave at give til en babyshower, men det kan være en god hjælp til de vordende forældre, som skal til og bruge et hav af penge til babyting i fremtiden. 

Have your say