Festival Tidende

Artikler

Sørg for god mundhygiejne på festivallen

musik og tænder
cxz11

Nu er sommeren snart over Danmark, og det betyder, at rigtig mange danskere skal på festival. På festival skal de fleste feste og høre fedt musik, men selv om man skal feste til morgen, så er det altså dejligt at vågne op med en ordentlig mundhygiejne.

Du kan læse mere om, hvad det indebære, herunder:

Hvad skal du huske?

  • Tandbørste og tandpasta
  • Tandtråd
  • natbøjle eller skinne.

Når du skal væk, er det vigtigste at huske selvfølgelig din tandbørste og tandpasta. Disse to kommer man langt med, hvis man altså husker at bruge dem.

øl

Men for at få en ordentlig mundhygiejne, er det altså også vigtigt at pakke tandtråden og din natbøjle eller skinne, hvis du bruger disse til daglig. Vi har kun dette ene tandsæt, så det handler om at passe på dem – også selv om vi er på festival. Derfor er det vigtigt, at vi husker natbøjlen eller skinnen. Du kan læse mere om skinner her: https://skinne.dk.

God hygiejne er alfa omega for den gode fest

Har du nogensinde festet med nogen, som ikke havde været i bad i flere dage, eller som ikke havde børstet tænder? Det er ikke en fed oplevelse, det er helt sikkert. For selvom festival er et sted, hvor vi skal ”slippe alle hæmninger”, så er det tusinde gange sjovere at feste, når man har fået taget et bad og børstet tænderne inden. Det giver mere selvtillid og dermed en bedre fest.

Så før du drager af sted til festival til sommer, så husk at pakke de fornødne toiletsager til din tur, så du er sikker på at holde dig selv ren og sund. Det giver andre mennesker langt mere lyst til at være sammen med dig, og du får en god sommer og en god festival ud af det. Hvad er der ikke at elske?

mennesker

Vi skal stadig passe på os selv, selv om vi er på festival

Når vi får noget at drikke indenbords, som vi så ofte gør, på festivaller, så ryger den sunde fornuft meget hurtigt. Men det er vigtigt at holde lidt fast i den – også selv om vi er på festival. Her bør man stadig passe på sig selv og andre, og man bør altid have sin fornuft og samvittighed med sig.

Have your say