Festival Tidende

Artikler

Sådan bliver du klar til festivalen

fyrværkeri
cxz11

Det er endelig blevet tid til snart at gøre øl og telte klar til årets festivaler. Billetten er købt, og de vildeste kunstnere er blevet booket til årets festival. Inden du sætter kursen mod dette års festival, er det vigtigt, at du er helt klar. Det kan være en god idé at hvile godt ud, inden du tager af sted, og desuden skal du huske at pakke alle tingene ned i tasken. Her på siden får du gode råd, så du kan blive klar til dette års festival.

kvinde sover

Hvil ud inden festivalen

På festivalen er der ikke tid til meget søvn. I stedet går de vågne timer med at høre god musik, drikke øl og være sammen med venner og nye bekendtskaber. Det kan derfor være en god idé at få hvilet godt ud, inden du tager på festival. Det kræver derfor også, at du har en god seng, så du har energi til en hel uge i festens tegn.

Det kan være, at du har en god madras, men trænger til et nyt sengestel. Du kan derfor finde et godt sengestel til din madras på https://www.vidaxl.dk/g/505764/senge-sengeramme. Det kan desuden også være en stor fordel at købe sengen inden du tager på festival, da du så kan komme hjem til en ny og god seng efter festivalen.

skema

Koordiner pakkelisten med vennerne

Inden du pakker tasken til festivalen, kan det være en god idé at koordinere pakkelisten med vennerne. På den måde undgår I at pakke to af samme ting ned i tasken. I kan for eksempel uddelegere, hvem der tager telt, drikkevarer, mad og stole med. Når I deler tingene ud imellem jer, er der også færre ting, som I skal huske at pakke. I kan splitte beløbet for tingene imellem jer, så I sparer nogle penge ved at gå sammen om tingene.

Have your say