Festival Tidende

Artikler

Sådan bliver ud klar til festival

Menneskemængde
cxz11

Du skal snart på festival og skal forberede en masse ting, før du skal afsted. Man kan ofte miste overblikket før en festival, da man virkelig skal have styr på meget. Har du printet din billet til festivallen ud? Har du det rigtige tøj med? Har du købt alt ind? Har du styr på alt på hjemmefronten, før du tager afsted? Der er mange ting, man skal tænke over, og her kan du få inspiration til, hvordan man forbereder sig til en festival. Vigtigst af alt er selvfølgelig, at du har billetten. Det kan være dejligt at have den printet ud i fysisk form, og derfor skal du have nok blæk på din printer. Du kan købe blæk og toner til et bredt udvalg af printere på Tonerland

Husk alt, du skal købe ind 

Der er meget, der skal købes ind, når man skal på festival. Både ting til camping, mad og måske tøj. Ofte bliver man nødt til at tage sin bil, fordi der skal købes så meget ind. Hvis du har en elbil, kan du købe en Easee home lader, der bruger mindre kobber og plast end andre ladere. Når man køber ind til festival, bør man i det hele taget skænke miljøet en tanke. Hvis ikke du har en elbil, skal du måske overveje fordelene ved at have en i stedet for en normal bil. 

Videre til indkøbet. Når du køber ind, er det en god idé at skrive en liste. Også selvom, du ikke plejer at gøre det. Skriv alt det med ned, du skal bruge og tænk på, at det skal være festivalvenligt mad. Fx ting på dåse, brød eller snacks. 

Når du skal købe campingudstyr, skal du huske at genbruge det fra forrige år. Man behøver ikke at købe nyt campingudstyr hvert år, og derfor bør du også passe på dit campingudstyr, når du er på festival, så du ikke kommer til at overforbruge næste år. Køb, hvad du mangler af campingudstyr og slå dig evt. sammen med en ven, så det ikke bliver så dyrt. 

Når du har købt campingudstyr og mad, skal du også huske alt til personlig hygiejne. Smut en tur i Matas og se, hvad du mangler. Det kan være meget individuelt, hvad vi køber ind, og derfor skal du selvfølgelig tænke på dine personlige behov. 

Bestil Volt og øl-billetter 

Når man tager på festival, kan man bestille nogle ting på forhånd. Det drejer sig bl.a. om Volt og øl-billetter. Man kan ikke undvære en oplader, når man er på festival, og derfor skal man helt sikkert bestille Volt hjemmefra. På festivaler tages der mange billeder på telefonen, og det er også vigtigt at kunne komme i kontakt med sine venner. Derfor vil du ikke kunne undvære din telefon.

Øl er ligeledes en vigtig del af festivaler, og med øl-billetter er du sikret kolde og lækre øl. Hvem gider at drikke en lunken øl, når de fås kolde og friske?

musik

Få styr på alt derhjemme

Inden man tager afsted på en festival, skal man have styr på alt derhjemme. Måske har du børn, der skal passes af bedsteforældre? Vær nærværende med dem, inden du tager afsted og giv dem ekstra kærlighed. Eller måske har du en kat, der skal føde killinger? Hvor lang tid er en kat gravid? Det skal du fx finde ud af, før du tager afsted. Der kan være mange ting, der foregår i hjemme, og det er vigtigt at have styr på det hele, før du tager på en festival. Når man kommer hjem, er man meget træt, og derfor kan det også være en god idé at gøre rent, inden man tager afsted. Vask dit sengetøj, dit gulv og rens toilettet. Du vil takke dig selv, når du hjemvender fra festival. 

Have your say