Festival Tidende

Artikler

Tag til børnefestival med dine børn

Dreng lytter til musik
cxz11

Måske har du i dine unge dage nyt stemningen og musikken på forskellige festivaler rundt omkring i Danmark. Festivaler er dog ikke kun for unge og voksne mennesker. Hvert år bliver der afholdt børnefestivaler rundt omkring i det danske land. Hvis du har lyst til at give dine børn en musikalsk oplevelse, kan du tage dem med til børnefestival. Hele familien kan se frem til en hyggelig dag fyldt med musik, aktiviteter og god mad. 

 

Det praktiske til festivalen 

Inden hele familien kører mod børnefestivalen, kan det være en god idé at finde informationer om festivalen. Nogle steder er det tilladt at medbringe egne madpakker, mens andre festivaler opfordrer til at købe mad i de opstillede boder på pladsen. Hvis du selv medbringer madpakker, kan det være en fordel at smøre madpakkerne om aftenen, så du hurtigt kan pakke maden i tasken på dagen. Desuden skal du huske at pakke praktiske ting som bleer og skiftetøj ned i tasken til børnene. 

Hvis du mangler en god taske eller en bærejakke til festivalen, kan du finde gode og praktiske ting på https://mamamilla.dk. Her kan du finde en taske, hvor der er god plads til praktiske ting som bleer og skiftetøj. Du kan også finde en praktisk bærejakke, hvor den lille kan sidde i, mens I går rundt på festivalpladsen. Køb produkterne hos MamaMilla – snart er hele familien klar til en hyggelig dag med musikalske oplevelser.  

  taske

Musik i børnehøjde 

Der findes efterhånden en del forskellige børnefestivaler, som bliver afholdt forskellige steder i Danmark. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland, er der stor mulighed for at få en hyggelig dag sammen med børnene til et af landets børnefestivaler. 

Der findes både lokale børnefestivaler, hvor det handler om at holde godt øje med de lokale nyheder, så du kan få skrevet tid og sted ind i kalenderen. Det er dog også muligt at komme til Børnefestival, som er lavet i samarbejde med Nickelodeon. Denne festival rejser rundt i Danmark, og alle har derfor mulighed for at opleve god musik i børnehøjde. Tag dine børn med til en hyggelig dag med sang, dans og grin. 

tangenter

Have your say