Festival Tidende

Artikler

Det kan cannabisolie hjælpe mod

hemp
cxz11

Vi guider dig igennem cannabisolie, så du kan blive klogere på, hvad det er, og hvad du skal vide om det.

Der er mange, der gerne vil blive klogere på, hvad cannabisolie er, og om det kan hjælpe dem. Der er flere og flere, der tager cannabisolie i den forfærdelige kamp mod kræft. Der er også et væld af personer, som tager det i bestræbelserne efter at opnå mere komfort i livet.

Vi vil her bringe en guide, der kommer ind på, hvad cannabisolie kan hjælpe mod.

Hjælper mod smerter

Cannabisolie kan hjælpe mod smerter. Der er forskning, der viser, at cannabisolie har hjulpet i kampen mod smerter siden 2900 før vores tidsregning. Der er videnskabsmænd, der er kommet frem til, at cannabisolie har smertelindrende effekt. Menneskets krop er et unikt system, der går under navnet ECS. Det handler grundlæggende om, at kroppen tager hånd om søvn, appetit, smerte med videre.

træ

Kroppen tager hånd om flere ting, som går ind og påvirker nervesystemet. Studier har vist, at cannabisolie kan reducere kroniske smerter. Det er muligt, fordi det påvirker ens interageren med neurotransmitter. Det viste sig nemlig gennem et studie på rotter, at cannabisolie hjalp mod smerter.

Mindsker følelsen af angst og depression

Hvis du har angst og depression, er det noget, der kan påvirke dig. ifølge WHO er depression den største bidragsyder til, at folk føler sig dårligt tilpas i verden. For det meste behandler man angst og depression med medicinske produkter fra apoteket. Cannabisolie er tilmed blevet brugt som middel mod angst hos børn, der lider af posttraumatisk stress. Forskning viser, at det hjælper at tage cannabisolie mod frygt og depressioner.

Kan lindre cancer-relaterede symptomer

Der er en stor sandsynlighed for, at cannabisolie kan lindre symptomer, der er cancerrelaterede. En undersøgelse har vist, at cannabisolie i 177 mennesker med cancersmerter ikke følte smerter, efter de havde taget cannabisolie over en periode på 3 måneder. De, der blev behandlet med cannabisolie, oplevede, at der var en vis reducering i smerten jævnført med andre medicinale løsninger. Cancer kan hjælpe mod træthed, der opstår, hvis man er under kræftbehandling. Der er mange stoffer, som hjælper mod symptomerne, men de er ikke altid lige effektive. Det gør, at der er mange mennesker, der overvejer alternativer. Og det er så her, cannabisolien kommer ind i billedet.

Der har eksempelvis været undersøgelser, hvor det er kommet frem, at ud af 16 mennesker havde alle bedre resultater, når de tog cannabisolie. Nogle tests har tilmed vist, at cannabisolie kan have anticancer-elementer. Der har eksempelvis nogle resultater, der har vist, at cannabisolie er et godt middel mod brystcancerceller.

cbd

Kan reducere akne

Der er mange, der lider af akne. Tal fra USA viser, at det er omkring ni procent af befolkningen på den anden side af Atlanterhavet, der har akne. Der er mange faktorer, der gør, at man får akne. Hvis man kigger på tidligere studier, er det kommet frem, at cannabisolie er et godt middel mod akne. Der er en test, der gav mange positive resultater. Den kom frem til, at cannabisolie er et godt middel mod akne. Det er også et godt og sikkert middel til at behandle akne, som har anti-inflammatoriske kvaliteter. Selvom der er gode resultater, har de ikke alle sammen været så dybdegående. Det gør, at der er nogle ting, som skal tages med et gran salt.

Cannabisolie kan have positive virkninger på akne som følge af de antiinflammatoriske kvaliteter og evnen til at kontrollere overproduktion. Der skal dog dybere forskning til, før man definitivt kan sige, at det er et godt middel til at bekæmpe akne i huden.

Have your say