Festival Tidende

Artikler

Bliv klar til festivalsæsonen

cxz11

Det har været mange måneder siden, at vi har kunne komme på festival og virkelig give slip på hæmningerne. Det er noget som rigtig mange mennesker savner.

Det er derfor på tide, at vi snart kan komme afsted og skabe noget fællesskab med dem, vi kender og fremmede, som vi lige har mødt. Det er en helt speciel følelse, der bliver skabt under festivaler, og det er noget, som vi skal have igen. 

Er du så helt klar på den nye sæson af festivaler, eller har du glemt, hvad der skal til? Læs med her, så vil du blive ekstra klar til den nye sæson!

Mad og fest

Festival set up både ude og hjemme 

Der er mange spørgsmål, som dukker op, når man gør sig klar til festivalsæsonen, fordi det både er meget lang tid siden, at vi sidst har været til festival, men der er også spørgsmål omkring planlægning.

Først og fremmest er det vigtigt at få afklaret, om I skal holde fest inden, at I tager ud til festivalpladsen, for så er der nogle pladsmæssige planer, som I skal have på plads. 

Når I holder en lille fest inden, at I tager ned på festivalpladsen, skal der være plads til, at folk kan sidde, spise og drikke, og her skal der være det helt rigtige havebord til anledningen. 

Publikum til koncert

Er der styr på baren? 

Hvis I er festivalgængerne, som gerne kunne tænke jer at varme jeres gæster op med nogle lækre drinks og kolde øl, inden turen går ned til markerne med de store scener, så er det essentielt at have et godt og solidt havebord. 

Se og køb havebord her, hvor du kan undersøge de forskellige muligheder for dig og din have. For måske har du ikke den største have, men du har eksempelvis plads til et højt bord, som folk kan stå ved. 

Hvis du på den anden side har en stor have og plads til lidt mere end bare et barbord, så kan du gå lidt længere ned i højden, så folk virkelig kan slappe af og spille spil, mens de varmer op. 

 

Skal I grille eller spiser I på vejen?

Det kan godt være, at det lyder helt mærkeligt, at det skulle betyde så meget, hvilket havebord du har anskaffet dig til haven, men det betyder faktisk en hel del, hvis dine gæster skal have en god oplevelse.

Hvis I fx griller i haven, er det essentielt, at dine gæster kan sætter sig og spise ved et solidt havebord, der er stort nok til alle. 

Men hvis I bare tager en hotdog eller et pizza slice på vejen, så behøver du ikke investere i det helt store havebord, så kan du med fordel bare sørge for, at barbordet er i orden. 

Have your say