Festival Tidende

Artikler

Del din musikglæde med andre

koncert
cxz11

Er du ellevild glad for musik? Så skal du også dele den musikglæde med andre.

Det kan du gøre på mange forskellige måder, som for eksempel ved at dele ud af dine egne oplevelser med musikken eller ved at skabe musik helst selv.

Læs mere her om hvordan du kommer i gang.

Lav din egen musik

Hvis elsker musik, så har du med sikkerhed også en lille musiker gemt inde i dig.

Måske har du gået til lidt musikspil da du var mindre, som for eksempel guitar undervisning? Så kan det jo være at du skal til at grave den gamle støvede guitar frem igen og, om du ikke kan finde på nogle gode sange.

Selv hvis du ikke har haft direkte undervisning i musikspil før, så er det aldrig for sent at komme i gang. På nettet kan man finde rigtig mange gode råd om, hvordan man kommer i gang som nybegynder med at spille et eller andet instrument.

Det kan også være at det er din sangstemme, der bliver til dit nye musikinstrument?

Sæt dig eventuelt ned sammen med nogle andre musik glade mennesker og se, om i kan få magien til at spille sammen.

Hold din egen festival

Hvis du ikke selv føler dig så musikalsk eller har tid til at sætte dig ned og lære at spille instrument og lave din egen musik, så kan du stadig godt skabe musikalske oplevelser for andre. Du kan for eksempel holde en lille koncert eller måske endda en festival.

En festival behøver ikke at være den helt store affære. Alt hvad u har brug for er nogle lokale bands og sangere, der gerne vil optræde, et sted at opholde jer og et sted hvor i kan forsørge naturen.

Hvis du gerne vil prøve kræfter af med at lave din egen festival, så sæt dig ned og find ud af, hvordan det ville se ud rent logistisk.

Du kan også bede nogle af dine venner om at hjælpe dig. Mon ikke de vil synes projekter er interessant og springe til, når de hører om det?

fest

Skriv om musik på din blog

Du kan også altid begynde at skrive på en blog.

Du kan enten undersøge muligheden for at blive gæsteblogger på en anden blog, som snakker om musik. Eller du kan gå i gang med at lave din egen. Hvis du ender med at lave din egen blog, så har du også mulighed for at gøre det langt mere personligt og skrive om dine egne oplevelser med musikken.

Er der nogle nye bands, som du er helt vilde med? Skal du til nogle nye koncerter i år? Og hvad var den allerbedste festivaloplevelse du have?

Læsere elsker når du deler ud af dig selv og dine egne personlige oplevelser, men samtidig vil de også gerne lære om bestemte ting indenfor musikkens verden. Prøv at se om du ikke kan finde en middelvej mellem de to ekstremer.

Voks din blog stor

Hvis du virkelig er seriøs omkring din blog, så bør du også undersøge hvordan du kan komme i gang med at vokse din blog større.

En af de helt basale ting du har brug for, for at få din blog til at vokse sig større, er en stor læserskare. Og hvordan får du så mange læsere? Det gør du blandt andet ved at lave et knaldgodt SEO-arbejde.

Du kan læse mere om SEO og hvad det står for lige her: https://lokalseo.dk/.

Udover et godt SEO-arbejde, så fanger det ofte også læseren, hvis de kan mærke, at de kan komme i tæt kontakt med dig. Hold derfor godt øje med dit kommentarfelt på din blog og svar tilbage, når du ser at folk har skrevet til dig.

Have your say