Festival Tidende

Artikler

Den mest optimale træning

fitnessrunning
cxz11

Vi ved, at det er sundt at holde kroppen i gang igennem træning af flere forskellige årsager. Regelmæssig motion er nødvendigt for at vedligeholde fysisk og mentalt velvære. Men i en tætpakket hverdag kan det være en udfordring at skabe tid til at få rørt sig – og det er her, løbebåndet kommer ind i billedet. 

mand løber

Løb er sygdomsforebyggende

Løb er den mest effektive træningsform, når det handler om styrkelse af kredsløbet. Løbetræning har en positiv effekt på hjertets styrke, og derudover mindsker det risikoen for at blive ramt at hjertestop eller blodpropper, fordi det sænker blodtrykket. Med andre ord er løb en måde at tage hånd og kroppen både indvendigt og udvendigt. Mange løbetræner nemlig også for at tabe sig, fordi det er en sikker vej til at forbrænde kalorier.
Hvis man er i farezonen for at udvikle sukkersyge, enten fordi man er genetisk udsat eller på grund af sin levestil, kan det være en god idé at løbe jævnligt. Dette skyldes at når man løber, bliver kroppens evne til at regulere blodsukkeret bedre, og dette kan være et godt våben imod udviklingen af sukkersyge. Ligesom løb kan være forebyggende for sukkersyge, kan det også modvirke knogleskørhed, idet knoglerne styrkes igennem løb. 

Køb af løbebånd 

Inde på løbebåndsguiden.dk kan man komme godt i gang med livet med løbebånd. Her kan man finde tips og tricks til løb på løbebånd samt gode og grundige anmeldelser af forskellige løbebånd. På den måde kan man orientere sig og gøre sig nogle overvejelser om hvilket løbebånd passer bedst til ens egne behov. Et velovervejet valg af løbebånd vil nemlig gøre dét at komme i gang med at løbe på det i hverdagen lettere, da man er sikker på at få det rigtige løbebånd med hjem.

fitnessrunning

Anmeldelse af løbebåndet Odin T6

Inde på hjemmesiden findes blandt andet en anmeldelse af løbebåndet Odin T6. Nogle af de fordele, der bliver lagt vægt på ved lige præcis dette løbebånd er prisen og at det er meget praktisk. Løbebåndet koster 3.499 kroner, og af gode kvalitetsløbebånd er dette det billigste. Hvis man kommer længere ned i pris, vil det gå ud over kvaliteten. Løbebåndet har en fiks størrelse. Det er stort nok til at man kan strække sig godt ud, når man løber, og ikke skal tænke på at være forsigtig og tage korte skridt. Samtidig fylder det ikke alverden i stuen, og det er endda let at pakke sammen, hvis man en dag skal bruge den ekstra plads. På løbebåndet er en stor LED-skærm, så man let har overblik over de forskellige løbeprogrammer og indstillinger. 

Det vigtigste ved løbebåndet er, at det er solidt skruet sammen. Det betyder, at man bare kan løbe til og skrue helt op for hastigheden, uden at hele maskineriet begynder at ryste og nærmest falde fra hinanden. 

Have your say