Festival Tidende

Artikler

Derfor er det vigtigt at blive klippet før man skal på festival

klipning
cxz11

Der er mange ting, der er vigtige at forberede sig på, inden man tager på festival. Du kender sikkert de fleste gode råd omkring din pakning og hvad du skal medbringe til sommerens festivaler. Afhængig af, hvilken type festivalgæst du er, så skal du selvfølgelige pakke alle de mest nødvendige og praktiske ting til din camp eller bosted. Du skal have styr på alt dit grej, så du kan holde dig kørende hele festivalen. Dog skal man altid huske ikke at pakke for mange overflødige ting. Derudover skal man aldrig tage noget med på en festival, som man ikke kan tåle at miste.

En af de ting som folk ofte har tendens til at glemme midt i al forberedelsen til den store festival er dem selv. For selvom man har fuldstændig styr på alle sine ting og sager, så er det i sidste ende vigtigt at man også selv personligt og udseendemæssigt er klar til en sjov festival med masser knald på. Derfor er det vigtigt, at man kommer en tur forbi frisøren og bliver gjort klar til festivalen.

Tag ikke på festival med sjusket hår – det skal nok komme af sig selv

Det er vigtigt at komme forbi en god frisør, inden man tager afsted på en festival. Undervejs på en festival er der ofte meget dårlige muligheder for at bruge meget tid på at sætte og ordne sit hår. For drenge kan det derfor være en stor fordel at have en forholdsvis kort frisure, når man tager afsted. Derved kræver det ikke så meget arbejde at holde håret på plads under festivalen. For piger kan det være svært at holde håret i orden. Der er tit dårlige muligheder for at få vasket håret undervejs på en festival, og derfor vil de fleste opleve, at deres hår bliver enormt fedtet. I og med at dit hår nok skal blive filtret og fedtet undervejs på festivalen er det ekstra vigtigt, at det er klippet skarpt til inden du tager afsted. Så er der nemlig mindre hår at gøre fedtet og kortere vej til en god hårdag. Hvis du bor i nærheden af Kolding og er på jagt efter en god frisør, så kan du finde en god oversigt over dine mange muligheder lige her.

frisør

Medbring altid en hat på festival

Da dit hår med statsgaranti vil blive fedtet i løbet af en hel festival, hvis du altså ikke har mulighed for at vaske det undervejs, så kan du med fordel altid medbringe en hat. Det kan være alle slags hatte lige fra almindelige kasketter til sjove bøllehatte. Uanset hvad så kan hatten være den nemme vej til at skjule, at dit hår ikke er helt nyvasket mere. Med en hat på hoved slipper du for hele tiden at skulle tænke over, hvordan dit hår sidder, og hvordan du nu skal forsøge at redde det. Du kan altid bare smække hatten på hovedet og gå afsted. Det vigtigste på en festival er dog altid at huske, at man altid skal have det sjovt.

Have your say