Festival Tidende

Artikler

Få det bedste ud af festivalen

festival
cxz11

Er du helt vild med at være på festival? Det er noget ganske særligt at være på festival, da det er en hel uge, som handler om fest, farver og nye mennesker – og så er det også en god mulighed for at få en tiltrængt pause fra hverdagen.

Når man skal på festival, er det selvfølgelig nødvendigt at have alle de vigtige ting, såsom telt, sovepose, tøj, hygiejne ting og mad/drikke, hvis man ikke vil bruge alle sine penge på den dyre festival mad. Men der er altså også andre ting, man kan forberede sig på, for man ved aldrig, hvad der kan ske på en festival.

Se med her og find ud af hvad du skal gøre for at få det bedste ud af festivalen.

Lad alle bekymringer blive hjemme

Noget af det, som er allervigtigst, når man tager på festival, er selvfølgelig, at man sørger for, at alt derhjemme er i orden, så man kan nyde en bekymringsfri festival. Og det kan altså betyde mange forskellige ting.

Selvfølgelig skal man sørge for, at man har fået fri fra arbejde, så man ikke pludselig komme i tanke om en vigtig arbejdsopgave, man skal have lavet. Derudover bør man også sørge for, at alt er okay i boligen – eksempelvis sikre sig, at man nu også har slukket ovnen, og at der ikke er lys tændt i nogle af rummene. Disse er nemlig ting, som godt kan forstyrre meget, hvis man ikke er helt sikker, og selvom det er småting, gør det alligevel, at tankerne er et andet sted – og det skal de ikke være, når man er på festival.

Sæt dig godt ind i kunstnerne, der spiller

Der er også noget andet, som man kan gøre for at forberede sig godt på festival, og det er nemlig at sætte sig godt ind i de kunstnere, der spiller.

Der er rigtig mange, som primært tager på festival for festerne og det sociale aspekt i det at være på festival, men der er altså også dem, som sætter meget pris på musikken, der spilles, og som ser det som en chance for at opleve en masse af de kunstnere, som man går og lytter til derhjemme.

Derfor kan det også være en meget god ide at sætte sig ekstra godt ind i de kunstnere, man ved der skal spille på festival – i hvert fald dem, som man gerne vil se. Man kan eventuelt få hørt deres nyeste album eller en greatest hits cd, så man i hvert fald kender en del af sangene, der bliver spiller – så kan man nyde koncerten fuldt ud.

Mød dit livs kærlighed

Det, som nogle gange sker på festivaler, særligt på grund af alkohol og den særlige stemning, er, at man kan møde nogle ganske særlige personer, som man måske ikke havde regnet med at møde.

Hvis kærlighedslivet har stået stille i et stykke tid, og man primært har holdt sig til sider som Erotube.dk for en stund, så er det helt fantastisk at opleve den kærlighedsrus, som er overalt, når man er på festival. Folk er i en slags boble af kærlighed, og det gør også, at der er stor chance for, at man kan møde en sød dreng eller pige. Og hvem ved – måske er det muligt at holde kontakten efter festivalen slutter? Det kunne måske være starten på noget større.

Have your say