Festival Tidende

Artikler

Fede ting, du kan lave i din sommerferie

fest
cxz11

Det er altid godt, hvis man har noget at bruge sin sommerferie på. Det er så træls, hvis man kommer til at bruge den til ingenting, for før man ved af det, så er det tid til, at man skal tilbage på arbejdet igen. Det kan være, at du mangler lidt inspiration til at finde ud af, hvad du kan lave i sommerferien. Så kan du med fordel læse med i denne artikel.

kærlighed

Du kan hygge med kæresten

Hvis du ikke har de vilde planer om at kommer væk fra hjemmet, så kan det være, at du skal sørge for, at du får det ekstra hyggeligt sammen med din kæreste. Det kan du f.eks. gøre ved at gøre det lidt ektra specielt og købe noget frækt undertøj, som du kan glæde ham med. Du kan f.eks. se nærmere på Nortie Gry Bundløs Bodystocking med lange ærmer.

Tag til festivaller i Danmark

Hvis du ikke har lyst til at rejse til udlandet, så kan man virkelig også få en fest ved at tage til forskellige festivaller i Danmark. Hvis du kan lide fest, alkohol og farver, så er det lige noget for dig.

rejse

En tur til udlandet

Det er også sikkert at tage til udlandet igen, og det er også noget, du kan benytte dig af, når det er sommerferie. Der er så mange steder, som det er værd at besøge rundt i verden, og det er sundt, at man lærer om andre kulturer.

Have your say