Festival Tidende

Artikler

Sådan får du en fed festival

festival
cxz11

Skal du snart på festival? Eller er du allerede ved at planlægge næste års tur? Så kan du få nogle gode råd her, så du kan være helt sikker på at få den fedeste festival. Der er især tre ting, der er vigtige, når det kommer til at have en god oplevelse på festivalen. Disse er:

  • Musikprogrammet
  • Venner
  • Budget

Disse tre og lidt mere kan du få gode råd om herunder.

Undersøg programmet

Når du er ved at planlægge en tur på festival, så bør du uden tvivl kigge musikprogrammet godt igennem. Derved kan du være sikker på, at du og vennerne ikke misser en koncert, som I rigtig gerne ville have set.

Du bør også huske at medbringe en oversigt over tidspunkter og evt. hvilken scene, der bliver spillet på.

Hvis du endnu ikke har valgt, hvilken festival du vil besøge, så kan du også vælge ud fra, hvem der har de bedste artister. Dette er dog ikke altid helt lige til, da nogle af artisterne først bliver offentliggjort, når billetterne allerede er udsolgt. Så det handler virkeligt om at være hurtig og opmærksom, hvis du gerne vil have den bedste musikoplevelse på festivalen.

Tag afsted med de rette mennesker

Udover musikken er der også en anden meget vigtig ting – nemlig de mennesker, du tager afsted med. God musik og fremragende venner er de to vigtigste grunde til, at festivaler er blevet så populære blandt danskerne.

musik

Derfor bør du overveje, hvilke venner du tager afsted med. Det skal uden tvivl være nogen, der minder lidt om dig selv, så I ikke altid vil lave forskellige ting eller høre forskellige koncerter. Du bør også overveje, hvor mange I skal afsted. Er to mennesker for få? Eller er otte mennesker for mange? Det må du afgøre, og det handler uden tvivl også om, hvem og hvordan disse personer er.

Hav budgettet i orden

En tur på festival er ikke ligefrem det, som man forbinder med luksus og wellness. Og det skal det heller ikke være. Men man kan dog gøre sin festival lidt bedre, hvis man har styr på budgettet og har lagt lidt flere penge af til forbrug.

På den måde kan man undgå våde sokker ved at købe et ekstra par sko, man kan spise lidt bedre mad, og man kan nyde en god drink, hvis man har lyst til dette.

Du bør altså huske at sætte nok penge af til forbrug på festivalen. Det kan godt blive en ret dyr oplevelse, når du både skal betale for billet, mad, drikke og meget andet. Så hvad gør du, hvis du ikke har nogen penge?

Kan man låne til festival, hvis man er i RKI?

Det er super frustrerende, hvis man ikke har råd til at feste og have det sjovt med vennerne, hvis man for eksempel er i RKI. Så hvad gør man?

Enten skal du spare op i meget god tid, så du har råd til billetten, ellers kan du overveje at tage et

lån trods RKI. Der er flere steder online, hvor du kan låne trods RKI. Du skal dog overveje dette grundigt, og du skal huske at sammenligne forskellige lån og læse det med småt.

gæld

 

 

 

Have your say