Festival Tidende

Artikler

Fem ting du skal have med på festival

Festival
cxz11

Når sommeren kommer, og alle kommer ud fra deres vinterhi og ud i det gode vejr, betyder det også at festival-sæsonen er over os. Det er tid til at pakke telt og sovepose, og kaste sig ud i en omgang øl bowling og en masse koncerter. 

Men hvad skal man egentlig have med på en festival? Det kommer her fem bud på. 

1. Telt, sovepose og liggeunderlag. 

Først og fremmest skal du have alt med til at kunne sove godt. Der er ikke noget værre end at stå midt om natten, og ikke vide hvor man skal sove, eller mangle en soveposer eller lignede. Kom i gang i god tid, med at få købt alt det praktiske ind. 

Du kan fx allerede begynde at købe det ind ved Black Friday 2020, så du er sikker på at have det hele. Det gælder både sovepose, telt, liggeunderlag eller luftmadras osv. Alt du skal bruge for at have et dejligt tørt sted at sove, når du er fuld midt om natten på en stor mark, og det styrter ned med regn. 

Festival

2. Praktisk tøj. Fx gummistøvler. 

I forlængelse af alt det gode soveudstyr er det også vigtigt at have en masse praktisk tøj med. Mange tager det pæne dyre tøj med på festival, og så ender det med at gå stykker og de ender med at stå og græde over det. 

Så drop det pæne tøj, og tag i stedet gummistøvler og en masse tøj fra genbrug med. Så kan du med god samvittighed kaste dig ud i mudderet og have det sjovt uden at tænke på om de dyre bukser nu kan vaskes rene igen. 

3. Toilettaske.

Man bliver beskidt på en festival. Man går på ulækre toiletter, sover i et telt og kommer ikke rigtigt i bad. Men der er én ting du selv kan styre, og det er din toilettaske. Sørg for at have pakket masser af vådservietter, deodorant, tandpasta, tandbørste osv. 

Så kan du sørge for at få børstet tænder, og ellers holde en så god hygiejne som muligt. Det er virkelig det værd med en uge, hvor man drikker sig fuld hver dag, lever af junkfood og bor i noget der ligner en losseplads. 

Festival

4. Alkohol.

Når man er på festival, drikker man stort set fra man vågner til man går i seng. Og det kan hurtigt blive en dyr oplevelse, hvis man har tænkt sig at købe drinks hele turen. Derfor er en vigtig del af en god festivaloplevelse at tage masser af alkohol med hjemmefra. 

Masser af billige øl, flasker med sprut og hvad man ellers drikker. Det kan ende med at spare dig for mange tusinde kroner, som du bliver virkelig glade for, når du kommer hjem, og tømmermændene for alvor begynder at mælde sig. 

5. Smartphone og powerbank

Mange vælger at købe en billig telefon, og tage den med, for at være sikker på ikke at løbe tør for strøm, eller risikere at miste sin smartphone på festivalen. Men i virkeligheden er det en meget bedre ide at tage sin smartphone med sammen med en powerbank. 

På den måde er man sikker på ikke at løbe tør for strøm, og samtidig har man alle de muligheder man altid har. Fx kan det være dejligt at have muligheden for at spille et sjovt spil på telefonen, når man ligger om natten og har det dårligt og ikke kan sove. 

Have your say