Festival Tidende

Artikler

Sådan kreerer du det perfekte festival-outfit

Festival
cxz11

Står du og skal på festival? Så kan du samtidig også sørge for at pakke din taske, med outfits, der både er lækre, og kan tåle til lidt mudder. Mange der tager på festival forventer mudder og søvnløse nætter i regnen, derfor bør der pakkes til de oplevelser, man forventer at få. Regn og mudder, lyder måske for mange, som udsigten til kedeligt gråt, regntøj, men det er slet ikke tilfældet! Du kan nemlig være sikker på at være smart, i din regnjakke, hvis du planlægger det godt. Du kan her finde inspiration til flotte og praktiske outfits.

Fyrværkeri til koncert

Der okay at blive beskidt på festivaler 

Alt efter hvilken festival du tager på, vil behovet for renlighed og soignerede dage variere. På Roskilde Festival er standarden for kropslig hygiene ikke nær så høj som på f.eks. Smuk Festival. Du må altså tilpasse dine outfits efter den festival, du skal på. På Roskilde kan du f.eks. sagtens slippe afsted med at tage en af dine gamle yndlings-trøjer med, der er blevet lidt træt i syningerne grundet overforbrug og kærlighed til trøjen. Dette er samtidig en pæn måde, at sige farvel til dine ejendele på. 

Der findes mange forskellige former for festival 

Tager du på Præstø Fjord-Festival vil mængden af mudder og fulderikker nok ikke slå Roskilde, og her kan du altså roligt tage lidt finere sko med, så du ikke behøver at vandre rundt i dine sure, triste gummistøvler dag ud og dag ind. Smag og behag er to gode nøgleord, når det kommer til at skulle vælge festivaler. Har du lyst til mange dage med druk og mudder, er Roskilde lige noget for dig. Er du mere til rolige samtaler og hyggelig musik, kan det være, at musik over Præstø Fjord er noget, du skal til. 

publikum

Husk at den sjove historie ligger ikke på telefonen 

Uanset hvilken festival du vælger at tage på, er behovet for at komme i kontakt med vennerne stadigvæk aktuelt. Det er selvfølgelig vigtigt at have det rart med dem, man nu engang er taget på festival med, men det er også vigtigt ikke at være afhængig af sin telefon hele tiden. Ofte ser man, særligt på de store festivaler som Roskilde og Skanderborg, folk der råber højt til hinanden i telefonen uden større held, da der jo larmer overalt på disse festivaler. 

Hvad du skal huske at have med på festival

Mad og drikke, er to vigtige elementer, på de fleste festivaler. Derudover er festivalen også et sted, hvor du har mulighed for at kreere de fedeste festival outfits. Selvom man tit kan føle sig lidt klam på festival, fordi man ikke har samme mulighed for at gå i bad, kan man i stedet vælge at lægge sin energi i seje festival outfits.

Have your say