Festival Tidende

Artikler

Det her skal du også have klar til sommerens festivaler

publikum til koncert
cxz11

Med sommeren kommer der også alverdens forskellige festivaler rundt om i landet. Måske du allerede har købt billet til den eller de festivaler du ønsker at besøge. Hvis du er en garvet gæst på de danske festivaler ved du nok allerede hvad du vil få brug for de dage hvor du er afsted, men alligevel kan det være at du ikke har tænkt over de to forslag nedenfor. 

laesning

Læs noget når du slapper af

Selvom du selvfølgelig er taget på festival for at høre en masse lækker musik, så kan det være at der kommer stunder hvor du har brug for lidt ro i hovedet. Derfor kan det være rart at tage en bog eller to, alt efter hvor hurtigt du læser, med i tasken. Så er der mulighed for enten at lægge sig ind i teltet eller finde et solskins spot, hvor du kan slappe af og læse for en stund. 

Det kan også være at du ikke er så meget til det med bøger, men heller vil læse noget lidt kortere. Så kan det være at det er bedre at du kunne købe nogle margariner. Hvis du vil spare på papiret, så kunne du også tegne et online abonnement på et magasin eller en avis, så har du blot brug for din telefon eller tablet for at kunne læse lidt. 

Skal det være en du kortere og måske endnu mere fakta betonet, så kan du også vælge at koble fra musikken ved at læse op på nyhederne og de begivenheder der finder sted i Danmark. Det kan du blandt andet gøre her: https://nyheder24.dk/ 

mad over bål

Med god forberedelse kommer god mad

Hvis du tænker at dig og dine venner primært skal lave jeres egen mad mens I er på festival, så kan det være en god ide at overveje lidt på forhånd hvad der reelt vil være mulighed for at lave. For hvis I bor på en campingplads, så er det ikke alle retter der måske er lige nemme at lave. Selv hvis I har valgt at leje en feriebolig i nærheden, kan I rende ind i det problem at køkkenet ikke indeholder det nødvendige udstyr eller at udstyret simpelthen er så slidt og gammelt, at det ikke fungerer optimalt længere. Så af disse og andre grunde vil det være en god ide ikke at planlægge en alt for besværlig menu. 

Dog kan det også være meget sjovt at tage udfordringen op. Har du for eksempel nogensinde lavet wok over bål? Mange ting er mulige hvis man er åben for at udfaldet og processen bliver lidt anderledes end normalt. Måske hvis I selv sørger for at have det rette udstyr med, vil I kunne lave noget rigtig lækkert mad. 

En sikker vinder når man er på camping og til festival er at der skal masser af kød til. Så hvorfor ikke lære et par fif til, hvordan du bedst tilbereder forskellige former for kød – du kan blive klogere online.

Have your say