Festival Tidende

Artikler

Få den perfekte frisurer til din næste festival

koncert
cxz11

Håret er noget af det første, som vi mennesker først lægger mærke til, når vi møder en ny person. Derfor er det vigtigt at finde den perfekte frisør til lige netop dig. Valget af frisør er afgørende for, hvordan dit hår ender. Det er yderst vigtigt, at du føler dig godt tilpas i frisørens rammer, og at du har en klar idé om, hvad du ønsker. På den måde sikrer du det bedste resultat. Læs mere herunder for gode tips til festival frisurer, som vil passe helt perfekt til dig og din stil. 

frisoer

Find en lokal frisør, der passer til dig

Når du skal have klippet dit hår, så er det vigtigt, at du finder en frisør, som du føler dig tryg ved. Håret er afgørende for, hvordan vi opfatter hinanden, og derfor skal frisøren være den helt rigtige. Du kan hurtigt finde ud af, hvilken lokal frisør der er nær dig. 

Leder du eksempelvis i Holstebro, så kan du klikke lige her. Frisøren kan være en oplagt sparringspartner, som kan give tips og råd til, hvilke frisurer der klæder din ansigtsform, og hvilke farver og håropsætninger som er på mode i øjeblikket. En god frisør tager sig tid dig, og du kan altid stille opklarende spørgsmål, så du forlader frisøren med et smil på læben. 

Festival piger

3 frisurer der hitter på festivalpladser lige nu

Her er tre frisurer, som hitter på festivaler verden over.

  • Den klassiske fletning – Den klassiske fletning i enten en eller to dele er en oplagt frisure, når du skal til koncert på festivalen. Håret kommer nemlig væk fra nakken, samtidigt med at andre ikke har lige så nemt ved at hive i dit hår, når du står tæt med de mange andre koncertgæster.
  • Knolden – The messy bun eller knolden er nem at sætte op og får ligesom fletningen håret væk fra nakken, hvilket kan være med til at køle dig ned, når det bliver varmt.
  • Det farverige valg – Du kan også vælge at være modig og springe ud i nogle farver, du ikke er vant til. Herigennem kan du udtrykke dig selv og vælge lige de toner, som tiltaler dig. 

 

Have your say