Festival Tidende

Artikler

Sådan får du en god festivaloplevelse

Hånd og stjernekaster
cxz11

Mange unge mennesker ser især frem til foråret og sommeren, fordi det er festivalsæson. For manges vedkommende starter festivalminderne allerede i gymnasiet og så fortsætter de hele livet. Mange har venner fra efterskolen eller fra folkeskolen, som de mødes med hvert år på forskellige festivaler. 

At være sammen på en festival er også skønt. Der bliver skabt et helt særligt sammenhold, og man ser hinanden, som man er. Alle er helt uden filter, fordi man ikke kan lægge bånd på sig selv. Efter mange dages tømmermænd og gode minder kan man slappe af, og så begynder man på de gode snakke og de dejlige stunder. 

Har du aldrig før været på festival, kan det derfor være, at du kan føle dig lidt udenfor. Måske har alle dine venner været på mange festivaler uden dig, og det kan være lidt svært at skulle begynde at blive en festivalgænger sent i livet. 

Der er visse ting, du med fordel kan vide, når du skal af sted. Det vil gøre din tur langt bedre, og det vil gøre, at du kan slappe mere af.

Festivalgæster

Vær positiv uanset hvad

Mange vil sige, at det vigtigste du kan gøre, når du tager på festival er at tage det rigtige tøj med. Men med regntøj og varm sovepose får du ikke nødvendigvis en god festival. 

Derimod vil du få meget ud af at gøre dig mentalt klar til oplevelsen. Sig til dig selv, at det handler om at være positiv. Du vil uden tvivl komme ud for nogle udfordrende ting af og til. I stedet for at være negativ, så brug lidt energi på at holde humøret højt. Så får du en langt bedre tur, og du finder selvfølgelig altid ud af, at det hele nok skal gå. 

Det bedste råd, man kan give til en person, er dermed, at man tager tingene, som de kommer, og holder humøret oppe, også når hele situationen virker lidt udfordrende.

koncertoplevelse

Sørg for at have penge i banken

På en festival har man allerede betalt indgangen, som giver dig mulighed for at høre musik og være på festivalpladsen. Dog betyder det ikke, at du ikke skal betale for andre ting også. Du skal nemlig også købe mad, snacks og måske noget praktisk tøj. 

Derfor er det oplagt, at du har nogle penge på din konto for en sikkerheds skyld. Det er slet ikke sikkert, at du får brug for dem, men ikke desto mindre er det godt, at de er der. Ansøg eventuelt om et lån på forhånd, så du er sikker på at have penge. Klik her hvis du vil vide mere om de muligheder du har for at låne penge. 

Har du nok penge kan det også fungere som en sikkerhed for dine venner, hvis de skulle mangle penge på et tidspunkt.

Have your say