Festival Tidende

Artikler

Skil dig ud i menneskemængden med det perfekte festival look

cxz11

Festivalgæster

Festival er musik, god stemning og selvfølgelig også god stil. Skil dig nemt ud i menneskemængden med et farverigt og moderne look. På den måde kan dine venner hurtigt finde dig blandt de andre festivalgæster, og du vil samtidig se cool ud.   

Stribede sokker til alle dine outfits 

Et par stribede sokker kan pifte ethvert outfit op. Har du primært sort tøj, kan et par stribede sokker være prikken over i’et, som bryder det sorte look. Selvom sokkerne tilfører lidt mønster og farve, kan du stadig se cool ud. Stribede sokker er altså en nem måde at tilføre dit look lidt humor, mens det stadig er nedtonet. 

Er du derimod den farverige type, som i forvejen elsker at skille sig ud, så kan du lige så godt gå hele vejen med et par stribede sokker. Det er sjovt og farverigt, så du kan understrege din sprudlende og humoristiske personlighed gennem din påklædning. 

Det perfekte festival look er et sæt tøj, som du føler dig komfortabel i. Det er mange timer, du skal gå rundt på festivalpladsen og derfor skal det være behageligt. Når det bliver koldt om aftenen er sokker et must. Derfor har de stribede sokker både en æstetisk og praktisk funktion.  

Publikum koncert

Tag på festival med god samvittighed   

Når du skal på festival er det ikke bare det perfekte outfit, der skal være på plads. Der skal også være styr på hjemmefronten. Har du et kæledyr, skal du være sikker på, at din elskede ven også har det godt, mens du hygger dig til koncert. Er du en heldig hundeejer, kan du fx anskaffe dig en hundeseng, så din bedste ven kan ligge godt.   

De mange timer, du er væk, vil dit kæledyr primært slappe af og vente på, at du kommer hjem igen. Derfor er det en rigtig god ide, at kæledyret ligger så behageligt som muligt. Når dit kæledyr har det godt, kan du bedre hygge dig, mens du er på festival. Du har god samvittighed, og du ved, at du gør det bedste for dit kæledyr. 

Hundeportræt

Have your say