Festival Tidende

Artikler

Festivalpakke til festivalen – den sikre vej til en god festivaloplevlse

festivalpakker
cxz11

Fem gode grunde til at Festivalkits er noget for dig og dine veninder.

Den praktiske festivalpakke for kvinder – så har du alt du har brug for

Kan du forestille dig det? Den varme sol der har skoldet din næse og de kolde dåser gravet ned i jorden. Du ligger i kø til årets højdepunkt; Festivalen. Dig og dine veninder finder det perfekte spot. Men hvordan kan man deltage i sommerens Aperol spritz drikkende og pisstøvede festival og samtidig beholde sin kvindelige værdighed. Det gør man ved at have sit eget telt, så man kan rulle hjem gennem mudderet og sove.

festivalkoncert

Festivalkits gør din festival sikker OG sjov! Sommerens letsindighed kan løbe løbsk med denne pakke, der er fuld af sikkerhed og komfort. Kondomer og kodelås. Så nu kan du tage ud og danse til solen står op og finde den dejligste sommerkærlighed, uden at dine ting min stjålet og der bliver tisset i din dyre, lånte sovepose. Festivalkits og festivalpakker kommer i mange afskygninger og kan egentlig tilpasse ethvert behov. Om du har brug for en hygiejnepakke eller den helt essentielle pakke med telt og liggeunderlag. Du kan også få all-in udgaven med alt fra telt og sovepose til ølbong og vådservietter. Formålet med at købe en samlet pakke er naturligvis at gøre det langt lettere. Så du ikke skal bruge flere timer på at finde alt du skal bruge, men kan købe det i en samlet pakke på en enkelt hjemmeside.

festivalgængere

Du har bestilt en festival ?

Glem alt om at pakke andet end dine yndlings denimshort og din mindste blomstrede kjole. Glem alt om at skulle sove i din fars gamle, spejder sovepose og et utæt børnetelt. Dette er din chance for at slippe tøjlerne og glemme det hele! En lille pakke og du har alt det du skal have. Den unge kvinde der har styr på det hele fra festivalstart med sit helt eget Festivalkit, der gør det nemmere for alle tøserne. Og man leder jo altid efter det telt der er stort og praktisk nok, men også det man ikke skal slæbe så langt. Det er her pakken kommer ind, tænkt at få sendt alt det I skal bruge hen til jer. Og så ovenikøbet få solbriller med i købet. Ikke bare praktiske ting som et festivaltag over hovedet og en festivalsoveseng, men også en mulighed for at tage festivalsolbrillerne i brug. Det eneste der er tilbage er at sige at sommeren er lige om hjørnet og god fornøjelse!

 

Have your say