Festival Tidende

Artikler

Se fantastisk ud på festival

Lys og musik
cxz11

I Danmark er festivaler yderst populære. Det er flere festdage i træk, der kombinerer god musik, øl og hygge. Alt danskerne elsker i ét arrangement. Der findes mange forskellige typer af festivaler, som hver især tiltaler forskellige musikgenre, stemninger og meget mere. Uanset hvilken type festival du er til, får du altid den bedste oplevelse, hvis du føler dig tilpas med dig selv og dit udseende. 

Festivals outfit

Gå glad i bad

Den nyeste festivals-mode afhænger af mange ting, men det afhænger, som mange andre ting, i høj grad af din alder. Er du 40+ og har været på festival hvert år, siden du var 20, så er du nok fuldstændig ligeglad med, hvad moden er. Du ved godt selv, hvordan du ser bedst ud! Men måske er det første gang, du skal på festival? Og så er der her nogle gode råd. Først og fremmest skal du huske, at en festival kan være lidt primitiv. Der er ikke altid de bedste badeforhold, toiletforhold og så videre. Du sover samtidig i et telt, som både er alt for varmt og alt for koldt. Derfor kan du hjælpe dig selv godt, inden du tager afsted. 

Extensions

Hvordan ser jeg så bedst ud?

Hvis det for dig er utrolig vigtigt at se godt ud på festival, så er det fuldt forståeligt. Når man ser godt ud, så har man det ofte også bedre med sig selv. Her er det en god idé at hjælpe dit udseende så godt som muligt, inden du tager afsted på festival. Først og fremmest så prioriter dit hår. Flot hår påvirker dit udseende utroligt positivt. Du kan vælge at få lavet extensions Horsens, hvis du bor i dette område. Her får du flot, langt fyldigt hår, som vil præge dit festivalslook helt perfekt. Så behøver du ikke tænke over, hvordan dit hår sidder, når du vågner, for de flotte extensions behøver ikke meget pleje. Hvis både make-up og hår skal være helt perfekt hver dag, kan du også vælge at få lavet andre behandlinger, inden du tager afsted. Du kan eksempelvis vælge at få sat flotte single lashes på, som giver dig et permanent mascaralook i 2-3 uger. Det samme kan du vælge at gøre med dine negle, som helt sikkert bliver jordede og beskidte på en festival. Derfor kan du få lavet gellak eller akrylnegle. Alt dette vil gøre dit festivalslook helt fantastisk. 

Have your say