Festival Tidende

Artikler

Sådan bliver du klar til festivalsæsonen

Gammeldags bånd
cxz11

Når først julen og nytåret er overstået begynder man at kunne se en ende på de kolde måneder. Lige så stille bliver dagene længere og vejret bedre. Man får mere lyst til at være udenfor og pludseligt vender en kærkommen ven tilbage: festivalsæsonen. For der går ikke mange måneder fra man skriver et nyt år i kalenderen til de mange forskellige festivaler begynder at skrive ud om hvem de har booket. Det kan være overvældende af og til, hvis der er mange festivaler man vil til. For man er nødt til at prioritere da man ikke har tid eller penge til at tage til alle festivalerne. Læs mere om Basisbank her hvis du overvejer at låne penge så du ikke mangler penge når du skal til forårets og sommerens mange festivaler. 

 Elektrisk guitar

Få dine venner med til de samme festivaler

En af de ting, som er allervigtigst er, at du har nogen at tage med når du tager på festival. For det kan sagtens være, at du vil til en festival, hvor der er rigtigt gode navne, en god lokalitet og en god pris. Men hvis du tager dertil helt alene kan det dog hurtigt blive lidt kedeligt. Derfor er det vigtigt, at du meget hurtigt spørger dine venner om de har lyst til at komme med til festival. For på den måde kan I hurtigt få nogle datoer i kalenderen og være sikre på, at I tager sammen på festival. 

Der er altid nogle venner i en gruppe, som ikke er så gode til at planlægge. De vil fra starten af sige, at de ikke er helt sikre på, at de kan tage afsted. De vil også sige, at det slet ikke er sikkert, at de har råd. Hvis det er tilfældet kan det være meget svært at planlægge efter. Når det kommer til stykket vil de dog for det meste tage afsted alligevel. En ide kan være at købe nogle billetter til dem og sige det til dem. Man kan blot sige samtidig, at man sælger dem videre hvis ikke de vil bruges alligevel. Man kan eventuelt finde en forbrugslån bank og låne penge så man har penge nok til at lægge ud for alle sine venner. Så kan dine venner betale i takt med, at de får råd. 

Mange knapper

Have your say