Festival Tidende

Artikler

Det rigtige hundefoder

foder til hvalpe
cxz11

Når man får en hund er det som at få et nyt familiemedlem. Og ligesom med alle de resterende familiemedlemmer, skal hunden passes godt på og få det, den har brug for. Derfor er det vigtigt at den får den type foder, der passer bedst til dens specifikke behov.

hvalpefoder

Hvorfor få en hund?

Der er mange gode grunde til at få en hund. Det kan være en fantastisk oplevelse for en familie at få en hund, fordi det skaber samarbejde og sammenhold og endnu mere kærlighed, end hvad der i forvejen var. Det er også godt for børn at vokse op med en hund, fordi det giver dem en form for sympati og hjælpsomhed at have et dyr, de skal tage sig af igennem deres opvækst.

 

Foderet til overvægtige hunde

Der findes mange forskellige former for hundefoder, og det er vigtigt at sætte sig ind i, hvad ens hund har brug for.
Der findes slankefoder, som kan være behjælpelig, hvis ens hund lider af overvægt. Slankefoderet sørger for, at hunden taber sig stille og roligt og over en længere periode, hvilket gør vægttabet sundt og vedvarende. Man kan læse mere inde på nordisk-hundeudstyr.dk/hundefoder/.

hundefoder

 

Andre typer af foder

Hvis ens hund har allergi eller blot en sart mave findes der foder, der ikke indeholder hvede. Dette medfører, at foderet er nemmere for hunden at fordøje, hvilket betyder at hunden kan slippe for at være oppustet og plaget af mavegener, hvilket efterlader energi og overskud til leg og gode gåture.

Hvis ens hund har masser af krudt i røven kan man give den en type foder, som indeholder mere energi end almindelige typer foder, således at hunden får al den næring og energi, den har brug for til at holde trit med dens tempo.

Hvis ens hund er gammel og træt kan man få en foder, der vil forkæle den lidt ekstra både indeni og udenpå. Det perfekte blandingsforhold mellem fedtstoffer, vitaminer og mineraler vil give din hund den ekstra mængde pleje, den har brug for i perioder med træthed eller sygdom.

Have your say