Festival Tidende

Artikler

Giv en musikfestival i gave

cxz11

Oplevelsesgaver er blevet meget populære. Det er en anden form for gave end en traditionel gave med en genstand i, der er pakket fint ind, og som er givet i den bedste mening. Nogle gange rammer giveren lige i plet med gavevalget, andre gange rammes der helt forbi skiven.

En oplevelse kan på en anden måde berige dit liv som et godt minde.

Vælg selv, hvilken oplevelse du vil give

Der findes mange såkaldte oplevelsesgaver, hvor modtageren selv aktivt skal vælge, hvad gavekortet skal bruges til. Det kan være fint, for så ved du, at modtageren finder noget, som vedkommende bliver glad for.

Hvis du selv definerer gavekortet ved at købe en helt konkret oplevelse, så skal du være mere sikker på hånden. Sådan en gave kan nemlig ikke byttes. Derfor skal du gøre dig ekstra umage for at ramme plet i forhold til, hvad modtageren vil blive glad for.

Pakkeleg

Giv en billet til Sejerøfestivalen

Mange danske øer har deres egen musikfestival. Det har Sejerø også. Det er en både hyggelig og nærværende musikfestival med alsidig musik for alle. Festivalen holdes i forbindelse med Sejerø Camping, og billetten er ikke særlig dyr. Til gengæld er den super hyggelig.

Sådan en billet vil de fleste synes godt om at få. Du kunne ovenikøbet smide sådan en gave i den elskede pakkeleg, hvor man ikke ved, hvem af deltagerne der er så heldig at få pakken. Det ville være en lidt utraditionel gave at lægge i sådan en pulje.

Festivalen er også børnevenlig, så er der børn i selskabet, så vil de fint kunne lokke nogle voksne med til festival.

Cap

Musik bringer folk sammen

Der er ikke meget, der kan slå live musik, når folk skal opleve noget sammen. Uanset om du kender dem, der står omkring dig, når du står foran en musikscene, så er musikken det bindemiddel, der får publikum til at føle sig som et fællesskab, som har musikken, oplevelsen, stemningen og den åbne himmel til fælles.

Hvem ville ikke synes om det? Giv en musikfestival i gave. Den skal nok blive vel modtaget. 

Have your say