Festival Tidende

Artikler

Sådan gør du dig klar til festival

Mennesker til koncert
cxz11

Når man skal på festival, kræver det ofte en lille smule planlægning – både så man har alt det nødvendige med, men også så man er klar rent mentalt.

For at få en god festival giver det altså god mening at lave nogle få forberedelser inden, så man bare kan slappe af, når man endelig er på festivalen. For nogle handler det om, at man får pakket alt det, man skal bruge, andre vil prioritere at få lyttet til de kunstneres, som skal spille, og så er der jo også nogle, som gerne vil have det helt perfekte festival look.

Se med her, hvis du gerne vil have nogle tips og tricks til, hvordan man gør sig klar til festival.

Glad pige

Pak det nødvendige

Noget, som de fleste nok vil gøre, inden de tager på festival, er selvfølgelig at få det hele pakket ned, og måske også forinden lave nogle lister over, hvad der er vigtigt at huske. Når man er på festival er man typisk væk hjemmefra i omkring en uge, så derfor kræver det også lidt mere end et ekstra par rene sokker.

Du skal sørge for, at du har noget at ligge på, og at du også har tag over hovedet – altså et telt. Så skal du også finde ud af, hvilket tøj du gerne vil have med, og hvilke toiletsager du nok kommer til at få brug for. Der er altså mange ting at overveje, og det hele skal jo også gerne kunne passe ned i en taske, som ikke er alt for stor. 

Så at få pakket alle de nødvendige ting er en meget god måde at forberede sig på.

Lyt til de kunstnere der skal spille

For dem, som især tager på festival for musikken, giver det selvfølgelig også super god mening, at man, inden festivalen starter, får lyttet til en masse af de bands, der spiller.

Det er selvfølgelig umuligt at få hørt alle, men hvis man gerne vil have en masse gode koncertoplevelser, kan det helt klart betale sig lige at sætte sig lidt ekstra ind i de kunstnere, som spiller – her gør du i hvert fald dig selv en tjeneste.

Det er selvfølgelig ikke et must, at man kender alle sangene og alle bands, der optræder, men man vil helt sikkert få nogle meget federe koncertoplevelser, hvis man har sat sig lidt ind i bandet på forhånd.

Taske

Få håret klippet så du er festival-klar

Festival er for mange lige med unge mennesker og alkohol, så derfor er der også mange, som prioriterer det højt at se godt ud. På festival vil man typisk blive beskidt ret hurtigt, så det kan diskuteres, hvor meget man kan gøre hjemmefra, men hvis du godt vil se ekstra godt ud på festivalen, kan du jo overveje at få en lækker klipning inden, så dit hår i hvert fald er spot on. 

Så hvis du trænger til en hurtig klipning, kan du se mere her om, hvordan man finde en god frisør – så er du klar og parat til at tage på festival.

Have your say