Festival Tidende

Artikler

Det er fedt at være på festival – og fedt at komme hjem igen

Vaerelse-stykke-seng-indretning
cxz11

Du går og glæder dig til at komme på festival. Det betyder en eller et par dage, hvor du er langt væk fra din hverdag og er i et fællesskab med en hel masse mennesker, som har den samme interesse som dig. Det er det glade lejrliv, som har sin helt egen enkle charme. Det er et ophold i en lomme, der er mere simpel og primitiv, end det liv, som du plejer at have.

Når du er til festivalen, er det super fedt. Du nyder hvert sekund og glæder dig sikkert allerede til næste års festival. Men når festivalen er slut, er du også blevet så mæt af den, at du længes efter at komme hjem til dit hverdagsliv og dit eget hjem. Og det er også lige sådan, det skal være.

Jødisk brød

Bliv inspireret til at lave lidt om derhjemme

Når du har været afsted på festival og kommer hjem til dit eget rolige og ordentlige hjem, så kan det være, at du ser på dit hjem med lidt andre øjne. Måske sætter du ekstra meget pris på det, når du har været væk fra det. Måske bliver du netop inspireret til at lave nogle ændringer i hjemmet.

Det kan være små eller store ændringer, som du får lyst til at foretage. Forandring fryder som bekendt. Nogle gange skal der ikke så meget til, før et rum får et andet udtryk. Andre gange får du lyst til den helt store make over.

På festival

Bliv inspireret til at lave nye retter

På festivaler er der ofte forskellige madtelte og spisesteder. Her har du nok fået smagt på diverse retter, som ikke indgår i dit eget repertoire. Dermed kan du være blevet inspireret til at forsøge dig med noget af de lækre eksotiske mad, som du blev præsenteret for.

Det er ikke sikkert, at du lige har nogle opskrifter på den mad, som du gerne vil lave, men så er det godt, at nettet har et væld af opskrifter på alt muligt spændende mad. Hvis du for eksempel gerne vil kaste dig ud i at lave nogle delikate russiske retter, så er det bare at sætte dig ind i det særlige regelsæt, der gælder for russisk mad og finde nogle retter, som du får lyst til at prøve.

På samme måde kan du lede efter alle mulige andre former for eksotisk mad. Dermed kan du variere de retter, som du laver. Der kan godt gå lidt meget gentagelse i dem, og så er det fint at supplere dem.

Ude godt, men hjemme bedst – som man siger. Tag glad afsted, og vend glad tilbage til dit liv med masser af inspiration. Det er sådan, det gerne skulle være, når du har været ude at opleve noget.

Have your say