Festival Tidende

Artikler

Husk din kat under sommerens festivaller

koncert
cxz11

Det er ved at være den tid på året, hvor der er mange, der drager ud på de skønne g festlige festivaler, som der finder sted over alt i landet – og endda verden. Det er nemlig noget af det, som der er mange, der ser frem til. De vil have en skøn tid med de mennesker, de holder af, de vil nyde masser af god musik, og de vil bare hav en fest i nogle dage, således det virkelig kan føles, at det er sommer, og hverdagen for en stund kommer på afstand. Førend det kan sikres, er der dog én ting, som der skal huskes.

Du kan ikke bare efterlade din kat alene hjemme i flere dage

Og det er husdyret – især hvis du har en kat. For selvom du godt kan lade din kat være alene hjemme flere timer hver dag for eksempel, mens du er på job eller studie. Så er det noget helt andet, når du tager på festval og på den måde, måske ikke er hjemme i flere dage. Det kan være kedeligt for din kat, den kan komme til at føle sig ensom, og det kan føre til ballade i dit hjem. Derudover er det ikke sikkert, at den har nok foder, og bliver der rigtig varmt, har den også behov for at få noget frisk luft og blive kælet ned, således den også har det godt.

kat

Sørg for at der stadig holdes opsyn med din kat

Og derfor er det vigtigt, at du tager dig nogle forholdsregler, når du har en kat. Det kan for eksempel være en god ide at finde en anden person, der har tid og lyst til at komme forbi dit hjem og tage sig af din kat for eksempel én gang dagligt. Dermed er det sikret, at der bliver holdt opsyn med katten, og at den ikke er helt alene. Den får noget frisk mad og vand, og der bliver helt sikkert også nusset en smule om den.

Det kan være en fordel med en Redirect kattelem

For dig kan det også være en fordel at få isat redirect kattelemme i dine døre. Det gør det nemlig muligt for din kat at bevæge sig ind og ud af dit hjem, som den har lyst til, og det kan være lige præcis den frihed, som den har behov for. Det betyder nemlig, at den kan blive aktiveret af det fri for eksempel ved at følge sin natur og jagte mus, lige såvel som den kan komme ud og føle den friske luft, hvis temperaturerne stiger henover de danske sommerdage. Lyder det som en god ide? Så tag et kig online allerede i dag på dine muligheder med redirect kattelemme.

 

Have your say