Festival Tidende

Artikler

Indret din bolig personligt og stilet

musikalsk indretning
cxz11

Hvad end du lige er flyttet ind, eller du bare er blevet træt af, hvordan alt det gamle ser ud, så kan der fra tid til anden være god grund til at bruge lidt ekstra tid og penge på at indrette sin bolig. Det er trods alt der, du skal bruge en stor del af din tid, og det er vigtigt, at du er glad for dit hjem, og at du er stolt over, hvordan det ser ud.

stue

Udtryk dig selv

Derudover er indretningen af ens bolig faktisk også en af de måder, hvorpå man kan udtrykke sig selv. På den måde minder det meget om tøj, musik og så meget andet. Det må gerne være tydeligt for enhver gæst i din bolig, hvem du er, hvilken stil du har, og hvad dine interesser er. Det er det ærgerlige ved den morderne og meget simple stil, som i lang tid nu har hersket inden for boligindretning. Den er ganske enkelt ikke særligt god til at udtrykke noget som helst personligt. For nogle er den selvfølgelig helt ideel, men for langt de fleste mennesker, er en blank hvid væg bare ikke det, der beskriver dem bedste. Det er sådan set fuldstændig ligegyldigt, at dit hjem ligner noget taget direkte ud af et indretningsmagasin, hvis det ikke er et sted, hvor d føler dig tilpas og hjemme.

Find en stil

Heldigvis er der mange måder, hvorpå du kan gøre din bolig langt mere hjemlig og hyggelig. Et oplagt sted at starte er selvfølgelig billeder og vægpynt rent generelt. Det er altid rart at have sit hjem fyldt med billeder af mennesker, man holder af. Pynt på væggene såvel som andre steder kan også være med til at vise de interesser du har. Vis hvem du er med din pynt. Elsker du musik kan du med fordel vælge en inmu RELAX Musikterapipude. Denne terapipude er god til at hjælpe dig med at falde i søvn og samtidig er den så pæn at den bliver en del af indretningen.

 

Møblerne er ligeledes vigtige, da de trodsalt er ret prominente i en bolig grundet deres fysiske størrelse. Disse må også meget gerne have karakter og sige noget om dig. Dermed ikke sagt, at de alle sammen behøver at være arvestykker. Det vigtigste er sådan set, at du har en generel stil med dine møbler, og at det er en stil, du synes om. Med internettet ved dine fingerspidser, er du næsten garanteret at kunne finde noget, du godt kan lide.

billeder

Have your say