Festival Tidende

Artikler

Fede oplevelser er vigtige: Men hjemmet skal også spille

bord, spisestue, stole, indretning, interiør
cxz11

soveværelse, indretning, sengetøj, seng, interiør

Hvis du er typen, der elsker at tage ud på eventyr, som f.eks. festival, så kan det være, at du nogle gange glemmer, at man også skal gøre noget ud af det sted, man bruger det meste af sin tid: Nemlig sit hjem. Der er nogle, der næsten kommer til at leve for festivaller, men det er altså også vigtigt, at man har det godt, mens man er i hjemmet. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem smukt.

Find et smukt plankebord til spisestuen eller køkkenet

Boligtendenser er noget, der kommer og går, men plankeborde er noget, der aldrig rigtig går ud af stil. Det er altid fedt, når man har noget, hvor man kan se, hvad møblet er fremstillet af. Se mere her, hvis du overveje at købe et plankebord. Det er også en fed måde at invitere lidt natur ind i hjemmet.

Tænk over sofavalget

Sofaen er noget af det, der optager meget plads i hjemmet. Men det er tilgiveligt, for det er også et meget vigtigt møbel. Det er vigtigt, at du nøje overvejer, hvilken sofa du skal have. Du skal måske tænke over, at der helst både skal være plads til venner og familie. Hvor stor en sofa du kan have, afhænger naturligvis også af, hvor stor en stue du har.

indretning, mad, bord, interiør

Indret et fedt køkken

Det er en del federe at lave mad i et køkken, hvor der er hyggelige omgivelser. Det kan være, at du skal forsøge at gøre noget ekstra ud af dit køkken, hvis du gerne vil blive bedre til at bruge mere tid i køkkenet. Du kan selv bestemme, om du er typen, der godt kan lide at tingene er gemt lidt væk. Der er også nogle, der foretrækker at dekorere køkkenet med brugsting. Du kan f.eks. hænge flotte skærebræt op, der er skåret ud af træ. Det kan også komplimentere et plankebord, hvis du vælger sådan et.

Gør noget ud af soveværelset

Der er mange, der glemmer, at det også er vigtigt, at man gør noget ud af sit soveværelse. Det er vigtigt, at man sover godt om natten, for det er det, der giver en energi til næste dag. Det er også vigtigt, at du kan lide dit soveværelse, så du har et sted, hvor du nemt kan falde til ro. Det kan være, at du skal rundt og kigge lidt på din indretning?

Have your say