Festival Tidende

Artikler

Kan man tage sin hund med på festival?

Hundeportræt
cxz11

Rigtig mange hundejere er selvfølgelig så glad for deres hund, at de helst ikke vil bevæge sig alt for langt væk uden den – det er i hvert fald rigtigt at have hunden med til forskellige ting, hvis det altså er muligt. Men hvad så hvis man skal på festival? Kan man tage hunden med der? Det afhænger af lidt forskellige ting, så hvis du selv overveje at tage din hund med på en af årets festivaler, kan du se herunder, om det mon vil være en god ide. 

Typen af festival spiller ind

Noget, som man lige kan tænke lidt over, i forhold til om det er en god ide at have hunden med på festival, er, hvilken slags festival det er. Der er nemlig meget forskel på de forskellige danske festivaler. Nogle af dem er meget hyggelige, stille og rolige og egnede for familier, hvor andre festivaler egner sig bedre til unge, fulde mennesker. Det vil altså måske være lidt bedre at have en hund med til en festival, som netop er helt nede på jorden, fremfor en festival som eksempelvis Roskilde Festival, som netop er kendt for at være lidt vild. Det handler altså om lige at tage hensyn til hunden.

Det kommer an på hunderacen

Det kan også give mening at kigge lidt nærmere på den hunderace, man har og ud fra det vurdere, om den godt vil kunne klare en hel dag på festival, om den måske kun kan være med i et par timer, eller om den måske bare skal blive derhjemme.

Hvis det eksempelvis er en engelsk bulldog, du har, så kan du på https://engelsk-bulldog.dk/ prøve at læse dig frem til, om det er en hund, der er aktiv, eller om den bedre kan lide at være hjemme og slappe af. Det kræver trods alt en del energi at være på festival i en hel eller flere dage. Og på samme måde er det selvfølgelig også muligt at undersøge, om andre racer er aktive eller ej, og dermed også om de mon vil kunne holde til en dag på festival.

Have your say