Festival Tidende

Artikler

Sådan gør du dig klar til festivalsæsonen

Koncert
cxz11

Er du også helt pjattet med festivaler og koncerter? Det er sjovt at være på festival, fordi man får lov til at høre en masse god musik, man er sammen med sine venner, og så har man lov til at være lidt skør for en kort stund.

Festivaler er altså helt fantastiske, men det er selvfølgelig ikke en gratis fornøjelse, så inden du tager afsted, er det altså vigtigt, at du lige tænker lidt over, hvordan du får råd til at tage afsted, og hvad du ellers skal sætte dig ind i for at få den allerbedste festivaloplevelse.

Mønter

Få styr på økonomien derhjemme

Når man skal på festival, skal man først og fremmest kunne betale for sin billet. Det er mange koncerter, man skal til, når man skal på festival, så derfor kan en partoutbillet også godt være en smule dyr – og så skal der jo også betales for mad, telt osv.

Så hvis du både skal have råd til at tage på festival, men du også har gang i renovering af dit drømmehus eller andre projekter, skal du nok lige gøre dig nogle overvejelser, inden du smider flere tusinde kroner efter denne festlige oplevelse.

Du kan her se, hvordan du kan få råd til at sætte gang i de projekter, du har med dit hus, samtidig med at du også kan gøre sjove ting som at tage på festival og til koncerter.

Lav huskeliste over alle de vigtige ting, du skal medbringe

Til en festival skal man naturligvis også have planlagt andet end blot penge. Faktisk skal du jo både tænke lidt over, hvad du skal sove på, hvad du skal sove i, hvad du gør med bad og skiftetøj osv.

Det er altså ret ærgerligt at ankomme til festivalen og så have glemt noget vigtigt, eksempelvis et telt eller sovepose, da det godt kan ødelægge lidt af glæden ved at ankomme. Så du kan altså med fordel lave en liste over, hvilke ting du ved er vigtige at have med, så du er sikker på, at du får en helt fantastisk oplevelse.

Telt

Sæt dig ind i artisterne

Når du har fået købt din billet til festivalen og egentlig er helt klar med alle ting, du skal have med, er der lige en sidste ting, som er en god ide at få styr på, og det er selvfølgelig kunstnerne.

Når man skal på festival, er der typisk rigtig mange forskellige kunstnere, som optræde, og ud af dem vil der helt sikkert også være mange, som du godt kan lide. Her er det altså en meget god ide at forberede dig lidt lidt på de forskellige artister, så du er helt klar til at synge med på alle deres sange, og få en helt fantastisk koncertoplevelse.

Have your say