Festival Tidende

Artikler

Klip din hæk før du tager på festival

cxz11

At tage på festivaler er sjovt og på nogle kan man ende med at bruge en hel uge derhenne. Derfor er det vigtigt at du har forberedt dit hjem på at kunne stå for sig selv i 7 dage. Dette gælder dobbelt for din hæk. Ligesom med græsset, som skal slås inden man tager afsted på sådan noget som en festival, så skal hækken også have en tur, ellers gror den for vild ud. Eller du kan se dette som undskyldningen for at komme i gang med at gå op i din hæk. Det er nu du kan klippe og lave din hæk lige så pæn, som du kan gøre den. Eller måske er du ikke den store festivals person. Så kan du læse med her, for at høre, hvorfor du burde være det!

Hækken skal passes

Man kan nemt forestille sig, at hække kun er noget man har, for at holde andre ude fra sit hjem og sin have. Dette er ikke sandt. Hvis man ikke tager sig af sin hæk, så kommer den efter en. Dette skal forstås meget direkte, ens hæk begynder at gro indad og ”komme efter en”. Selvfølgelig er der intet farligt ved en hæk, men jo mere man passer den, jo pænere ser den ud. Og hvem vil ikke kigge ud i deres have og nyde deres pæne hæk, som har kostet dem blod, sved og tårer?

Eller hvis man har nogle drømme om at blive amatør gartner. Så er hækken et godt sted at begynde. Mange har en hæk, så hvis man mangler et sted at øve sig på sine evner, så er de et godt sted at gøre det. Et godt sted at blive bedre og et sikkert sted, hvor man kan udforske. Hække er ikke svære at passe eller vedligeholde. De er til gengæld svære at gøre pæne. Derfor kræver det evner at kunne det. Evner man kun kan få, ved at øve sig. Så øv dig på din hæk!

Eller den skal fjernes

Eller hvis nu din hæk er ved at blive for gammel og grim, så skal den fjernes. Eller måske tænker du at nu vil du begynde at gøre noget for din hæk, men det er desværre for sent for din nuværende. Så kan du fjerne den gamle og få en ny. Eller måske vil du bare gerne have en ny hæk, fordi den gamle er grim, eller du måske vil have noget andet end en hæk. Hvad end situationen kan være, så er den altid muligt at fjerne den gamle hæk. Og for alle de involveredes skyld, så burde du fjerne hækken, hvis du har en grund til. Også hækkens egen skyld, da den visner hen og dør. Hvis du mangler råd eller andre tips, så kan de gode findes på færdighæk.

Oplev en anden side af livet til festival

Når nu hækken er sørget for at du roligt at tage væk fra den i et stykke tid, så er det måske på tide, at tage til festival. Og du det burde du også. Og hvordan kan det så være? For man bliver beskidt på en festival og det kan være ulækkert at være til festival. Alligevel er det en helt unik oplevelse, som mange vender tilbage til, efter de har oplevet det. Det er noget helt andet, man normalt plejer at opleve i livet, derfor skal det også opleves. Man kan få en smag af et andet liv og mærke sig selv af i andre situationer og områder, som man ikke normalt vil komme ud for. Derfor burde du opleve en festival, selvom du ikke plejer at gøre det!

 

Have your say