Festival Tidende

Artikler

Find inspiration til den store konfirmationsfest

kirke
cxz11

Der findes mange store begivenheder i livet, som bare skal fejres med manér. De første begivenheder, man er vant til at fejre, er ting som fødselsdage, juleaften og nytårsaften. Der kommer dog tidspunkter i livet, hvor festen bare er lidt større. Det kan være bryllupsfesten, den store runde 30-års fødselsdag, og så er der også konfirmationsfesten.

Konfirmationsfesten er en af livets helt store fester, og det gælder uanset, om man bliver traditionelt konfirmeret, eller om man holder en såkaldt nonfirmation. En ting er sikker: festen skal være stor. Derfor er der også mange ting, der skal arrangeres, og som måske kan være svært at overskue. Derfor kan man med fordel finde god inspiration til konfirmationsfesten forskellige steder på nettet blandt andet ved at klikke her. Herunder kan du læse meget mere om, hvordan du kan finde inspiration til konfirmationsfesten.

Tøjet kan være det svære valg

Uanset om man er dreng eller pige, så skal tøjet selvfølgeligt vælges specielt ud. Alle vil gerne se rigtig godt ud til konfirmationen, og så vil man gerne være med på moden. Konfirmationer er nemlig også noget, der har en skiftende mode, når det kommer til tøjet. Der er dog nogle traditionelle og klassiske valg, som man sjældent går galt i byen med. Det kan eksempelvis være den traditionelle hvide konfirmationskjole til pigen. Eller det kan være en traditionel hvid skjorte til drengen.

bibel

Konfirmationstøjet er derudover noget, man sagtens kan eksperimentere med, fuldstændigt ligesom man kan eksperimentere med menuen. Det kan du læse mere om herunder.

Der skal serveres noget lækkert mad

Når man holder en konfirmationsfest, så er det ofte med hele den pukkelryggede familie, der står på gæstelisten. Ofte ser man måske også nogen, som man meget sjældent ses med normalt. Derfor vil man selvfølgelig også gerne imponere med maden, og her kan man lade sig inspirere forskellige steder.

Der er dog en løsning, som mange vælger at bruge. Og det er nemlig, at man bestille maden udefra fra et firma, der årligt laver konfirmationsmenuer. Dette er klart en god løsning, da man sparer tid på madlavningen samtidigt med, at man er sikker på at få noget lækkert at spise. Nogle steder tilbyder endda flere forskellige menuer at vælge i mellem, så man kan vælge den ud, der passer bedst til lige netop den fest, man skal holde.

konfirmand

Inspirationen kan hentes til alt, der har med konfirmation at gøre

Det er ikke kun tøj og mad, man med fordel kan hente inspiration til. Skal man som forældre eller bedsteforældre holde en tale for sin konfirmand, kan det godt være en svær opgave at skrive talen. Derfor kan med fordel også finde gode råd og god vejledning i at skrive en god tale. Derudover kan man også finde inspiration til de gode konfirmationssange, som jo også er en stolt tradition til festen.

Skal der være mere underholdning til konfirmationsfesten, men er man lidt i tvivl om hvad, så kan man også finde den gode inspiration til mange former for sjov underholdning.

Have your say