Festival Tidende

Artikler

Sådan får du råd til den næste store festival?

venner
cxz11

Vil du helt vildt gerne med til festival i år, men har du svært ved at se, hvor pengene dog lige skal komme fra? Eller vil du måske gerne prøve en helt ny og endnu større festival denne sommer, men er den noget dyrere end du lige havde regnet med?

Det er aldrig sjovt at blive hjemme, imens resten af vennerne futter af i op til flere uger af gangen og får den bedste oplevelse nogensinde uden en selv. Derfor har vi her samlet nogle gode råd til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skaffet dig nogle penge, så også du kan være med på festivalen i år.

festival

Få dig et ekstra arbejde

En helt typisk måde at tjene ekstra penge på er selvfølgelig at få sig et arbejde. Hvis du ikke allerede har et arbejde, så er det så absolut en god ide at komme i gang med at finde et. På den måde får du også råd til mange flere ting i din hverdag, end hvad du gjorde før.

Måske har du allerede et job. Har du så mulighed for at tage et ekstra? Det kommer selvfølgelig an på hvor krævende dit nuværende job er og hvor mange timer du har i det. Hvis det er på deltid kan du for eksempel måske godt lige klemme et ekstra mindre job ind.

Alternativ kan du jo også spørge om at få ekstra vagter på dit nuværende job. Hvis du er en god arbejder for dem, så hjælper de dig sikkert gerne. De ekstra vagter behøver jo kun at være for en kortere periode, indtil du har sparet nok penge op til din festivals tur.

lån

Tag et lån

Hvis du ikke har specielt meget lyst til at slide dig selv op før sommeren, så kan du jo også sagtens tage dig et lån. Der er forskellige former for lån, men når det handler om at få råd til festival, så er det nok et forbrugslån du skal ud i.

Har du brug for et forbrugslån uden sikkerhed? Det kommer meget an på din økonomiske situation. Nogle mennesker sidder ofte lidt stramt i det rent økonomisk og derfor er det nødvendigt for dem at tage et lån uden sikkerhed. 

Husk at være godt opmærksom, når du låner af de forskellige låneudbydere. Der er nemlig en del forskel på de forskellige services, som låneudbyderne tilbyder. Og du skal jo gerne finde frem til et lån, som passer lige netop dig og din situation. 

Der er for eksempel forskel på, hvor mange penge du kan låne ad gangen samt hvor gammel du skal være for at kunne låne. Lån penge med det samme, hvis du finder låneudbydere, som tilbyder dette – hvilket er muligt.

Så husk lige at gennemlæse alle reglerne og betingelser, før du går ud og optager lån. Læs gerne det hele igennem to gange – også alt det med småt. På den måde sikrer du dig, at du ikke binder dig op for mere, end hvad du kan håndtere. 

Husk også gerne lige på, at lånet jo skal betales tilbage igen på et tidspunkt. Sørg dobbelttjek dit budget før du låner og sikr dig, at det faktisk er noget, som du vil kunne leve op til. 

Have your say