Festival Tidende

Artikler

Lyt til verdens lokale musik

lokal musik
cxz11

Mange mennesker er fastlåste i deres valg af musik. Måske har du et par kunstnere, som du hører rigtig meget, men så hører du heller ikke så meget mere end det. Man kan nemt komme til at være for fastspændt og derfor lade værd med at være åben for ny musik.

Det er vigtigt at udvide sin musikalske horisont, da det kan give et helt nyt syn på tilværelsen. Vi ved alle, hvad musik kan gøre ved en, så hvorfor ikke opleve alverdens musikalske genre? Der er bare et eller andet specielt ved at få en musikalsk oplevelse, som man slet ikke er vant til i Danmark. Man kan derfor med fordel vende snuden ud i verden og give det et skud. Du kommer helt sikker ikke til at fortryde det.

 

Lyt til den irske charame

 

De fleste af os kender Ed Sheeran, og vi kan hurtigt blive enige om, at han er noget af det mest charmerende inden for musikgenren, der findes. Det er ikke så mærkeligt, når han har irske rødder. I Irland vrimler det nemlig med ny opkommende talenter, der bruger dagevis på at spille på gaden. Disse gadeoptrædener kan faktisk være ret så intense og fascinerende, og man bliver ofte helt draget til dem.

Hvis du gerne vil have lidt mere end en gadeoptræden, kan du med fordel tage ind på en irsk pub. Her bliver der ofte spillet akustisk live-musik hele aftenen, og det er en fornøjelse at høre på. Her kan man sidde og synge med og få en fantastisk oplevelse, som man aldrig glemmer. Alt dette sker selvfølgelig imens, man sidder og får nogle fadbamser. På den måde kommer sådan en pub i rigtig god stemning i løbet af sådan en aften, og det bliver bare federe og federe.

 

Oplev den spanske intensitet

 

Vi har alle set hørt om det. Den spanske musikkultur er utrolig fascinerende og autentisk. Går du en tur gennem en af de mange spanske byer, vil du opleve den ene gademusiker efter den anden. Det eneste de har, er deres spanske guitar og deres rungende stemme. Det er en utrolig spændende oplevelse at lytte til den form for musik. Den er nemlig markant anderledes end den, vi er vant til her i Danmark.

 

Gode oplevelser til en billig pris

 

Nu tænker du nok, at det lyder dyrt at komme afsted og opleve den spændende musikkultur rundt om i verden. Det behøver det dog slet ikke at være. Man kan sagtens komme afsted, så at pengepungen stadig er i nogenlunde behold efter sådan en tur. Der er nemlig en masse rejsetilbud, der gør det muligt at rejse rundt og få musikalske oplevelser til billige penge.

Der er dermed ingen undskyldning for ikke at udvide din musikalske horisont med en rejse, hvor du oplever musikken fra nært hold. Man får oplevelser, som man sent vil glemme og det kan gøres alene eller sammen med familien. Det kan endda gøres til en god pris, så hvorfor ikke komme afsted?

 

Have your say