Festival Tidende

Artikler

Naturstyrelsen passer på vores natur

naturen
cxz11

Naturen er noget af det vigtigste vi har, og derfor skal vi alle gøre, hvad vi kan, for at beskytte den. Naturstyrelsen er også med til at beskytte naturen og de er med til at gøre det til et dejligt sted at være for både børn og voksne. Det er hyggeligt som barn at løbe rundt og lege i naturen og er der flere naturparker og hyggelige legepladser rundt omkring i landet, så er det blot endnu bedre.

Det er ikke nemt at få så fine steder, hvis ikke man passer på naturen. Der er mange ting, som du kan være med til at gøre, for at være med til at passe på vores alle sammens legeplads. Du kan for eksempel sørge for at bruge en skraldespand, så der ikke ligger plastik over det hele. Dette kan gøre rigtig meget.

park

Det er vigtigt at have en sund natur for alle

Naturstyrelsen har en masse medarbejdere, som hver dag gør sit til at passe på naturen. Naturstyrelsen forvalter rigtig mange forskellige skove og andre naturområder i landet og er med til at passe godt på disse områder, så andre kan nyde godt af dem.

Nogle gange, skal der fældes træer rundt omkring, men naturstyrelsen sørger for, at det bliver gjort rigtigt og de vælger de grønne løsninger, så skoven forbliver sund og rask.

Naturstyrelsen er også med til at forbedre levevilkår for diverse dyr. Dette gør de ved at sørge for, at jorden og naturen er i den bedste stand. Dette giver et smukt dyreliv, hvilket mange har glæde af. Ikke mindst dyrene.

Tag en snak med Naturstyrelsen

Naturstyrelsen er også med til at bestemme, hvor der skal være nye stier eller skove. De ved, hvad de skal kigge efter og de undersøger, om det vil skade dyr eller andre ting. Derfor er det også en god idé at tage kontakt til dem, hvis I skal have en sti i jeres by. De kan hurtigt undersøge området og være sikre på, at alt er som det skal være. Tøv endelig ikke med at ringe til dem, da de ved, hvad de laver.

blade

Du kan altid finde mere information om Naturstyrelsen

De har ofte flere projekter i gang, da der hele tiden skal ske nye ting. De sørger for eksempel for at vandstanden bliver hævet, så udvaskningen af næringsstoffer til vandmiljøet bliver reduceret. Dette er vigtigt og de kæmper for dette.

Læs mere om naturstyrelsen her, hvis du gerne vil vide, hvad de går og laver og hvilke projekter, de har i gang lige nu.

Have your say