Festival Tidende

Artikler

Oplev verden med flybilletter

Oplev verden med flybilletter
cxz11

Det siges, at rejse er at leve. Og det er virkelig noget man får øjnene op for når man rent faktisk får taget sig selv sammen til, at komme lidt udenfor og opleve hvordan verden er uden for sin egen lille boble. Men hvordan kan det egentlig være, at det anses for at være så vigtigt at komme ud? Det er noget man ser i rigtig mange kulturer, at en rejse er en form for manddomsprøve, eller at man måske skal ud og interagere med andre civilisationer. Nu er det selvfølgelig ikke nær så dramatisk, det er trods alt ikke som om de fleste af os lever i en Amish community, eller at vi levere i Danser med Ulvene. Men det betyder altså ikke, at man ikke ser rejse som en vigtighed. Jeg kan selv huske, at min far ville tage mig til Marokko på min egen manddomstur. Ned til en lille by ved navn Mirleft hvor den rigeste persons status var, at han havde en fed aircondition. Det var noget, som drastisk ændrede mit perspektiv.

Ja, den største grund til, at det nok anses for at være vigtigt at komme ud og rejse lidt er, at det virkelig kan ændre ens perspektiv på en hel masse ting. Der er bare så mange ting i vores liv som aldrig rigtig kommer til at blive ændret hvis vi ikke kommer ud og ser hvordan andre mennesker lever. Det er nemt at sidde og se nyhederne hver aften om en eller anden hændelse i Langtbortistan. Og når det sker er det jo ofte svært for mange af os at forstå hvordan det egentlig er at være de steder. At der rent faktisk findes mennesker der med deres egne liv og måder at være på. Dette er noget som bliver belyst så godt med et par flybilletter til en anden destination hvor man kan se lidt af disse verdener.

Så gør det med flybilletter

Så hvis du er en person som måske synes det er lidt vigtigt at komme ud og opleve hvad det egentlig vil sige at leve (for at rejse er trods alt at leve), så skal du uden tvivl investere i et par flybilletter. Det bedste ved det hele er, at de er ved at blive rigtig billige for tiden, så det kan næsten ikke betale sig ikke at købe et par flybilletter.

Ja, det behøver ikke engang være for at gå på en eller anden manddomstur. Det kunne lige så godt være for, at tage ned til moster Gerda og leve med lidt af hendes dejlige mad. Med billige flybilletter er verden nemlig blevet til vores østers, og der er ingen grænser som skal holde os tilbage. Så hvis du gerne vil ud og leve lidt eller måske bare gerne vil besøge nogle gange familiemedlemmer, så er den da ikke længere end at få et par flybilletter som nu om dage koster ingenting. Skynd dig, for det er ikke sikkert de forbliver så billige.

Have your say