Festival Tidende

Artikler

3, 2, 1, oplev

Koncert
cxz11

Verden skal opleves. Og verden skal opleves i godt selskab. Dog behøver oplevelser ikke kun at være rejser. Der findes mange oplevelser, der ligger og lurer lige rundt om hjørnet, og mange gange skal der ikke andet til, end at man tager sine eventyrsbriller på og går op oplevelse. Når man får nye oplevelser, lærer man noget nyt, og man lærer også noget nyt om sig selv. 

Rejse

Ventetiden kan være ulidelig

Har du netop besluttet dig for, hvad du skal opleve næste gang, eller har du allerede købt billetterne til sommerens festivaller eller din yndlingskunster?
Det kan være svært at holde ventetinden ud, og ofte skal man vente mange uger eller måneder før det endelig bliver tid. En sjov måde at vente på er ved at indstille en timer. For det første kan du glæde dig over, at begivenheden kommer nærmere, og for det andet er det bare en god måde at glæde sig på. Med online nedtælling kan du nemt og hurtigt gøre ventetiden lidt mindre ulidelig. Derudover er det også sjovt at kunne følge med i, at der nu kun er 1500 timer til den store koncert.
Nedtællingsinstrumenter kan ikke kun brugs til at tælle ned til store begivenheder, de kan også bruges i hverdagen, når der f.eks. skal koges æg, eller når der skal tages tid på, hvem der løber hurtigst.

Oplevelser med børn

At opleve som familie, og skaber minder sammen er også helt fantastisk. Dog kan børn meget hurtigt blive utålmodige og hele tiden have brug for at vide, hvor langt der nu er tilbage af køreturen. Her kunne online nedtælling også gøre køreturen lidt nemmere.
Der er mange oplevelser, som både er eget til børn og voksne. Tag f.eks. børnene med i zoologisk have, eller tag dem med på museum. Her er det muligt at lære en hel masse både for børn og voksne, og derudover har de fleste steder også børnefaciliteter, hvor det er muligt at holde pause og lege. Børn får også utroligt meget ud af at komme ud at rejse og opleve, hvordan verdenen ser ud udenfor Danmark. Mange børn er ikke lige så privilegerede, som vi er i Danmark, og det er en vigtig viden, som man i de fleste tilfælde først rigtigt forstår, når man har set det med egne øjne. 

Nedtælling

Gratis oplevelser

Selvom at det kan være vildt fedt at gå til koncert, tage i zoologisk have eller på trekking tur i Thailand, så findes der mange oplevelser, som ikke behøver at koste noget. En tur til de danske stande eller en vandretur til toppen af Himmelbjerget er også utroligt smukke oplevelser. Hold øje med, hvad er sker i byerne omkring dig, da der ofte er mange forskellige tilbud, som du kan benytte dig af. Er der f.eks. en kunstner, der har lavet en ny udendørs udstilling, eller kommer Zulu Sommerbio forbi dig? Der er mange ting, man kan opleve i sit nærområde, og oplevelser handler ikke kun om at opleve, men derimod også om at opleve med de mennesker man holder af. 

Have your say