Festival Tidende

Artikler

Få bedre plads til dine musikdrømme

Hjemmemusikstudie
cxz11

Går du og drømmer om at udleve de helt store musikdrømme? Om at kunne producere din egen musik eller måske kunne indspille plader? Tænker du nogensinde over, at hvis bare du havde plads til det, så ville du kunne udrette så meget mere? 

Mange mennesker er nok ganske bevidste om, hvor meget – eller hvor lidt – plads i de har i deres hjem, og hvordan det kan virke begrænsende eller mulighedsskabende for deres drømme. 

Heldigvis behøver du ikke at være begrænset af den begrænsede plads – og det behøver ikke at sætte en stopper for musiske ambitioner eller drømme. Det er nemlig ikke så dyrt at bygge dig til mere plads – i hjemmet. Så du eller dine kære kan komme til at udleve jeres drømme.  

Mange knapper

Udlev dine drømme med plads til musikproduktion 

Er du klar over, hvor mange af de helt store musikproducenter og DJ egentlig bare er startet med deres egne sæt hjemme i lejligheden? Det er en helt legitim måde at starte en musisk karriere at lave og producere musik i hjemmet og derefter uploade til YouTube eller Soundcloud. Men at lave den gode musik kræver en smule plads. 

Man kan derfor ofte være nødt til at omprioritere hjemmet, for at kunne få det fulde ud af musikproduktionen. Hvis du ikke har en mulighed for at bygge til, eller forøge pladsen, så kan du i stedet bygge om, så der bliver plads til de musiske drømme. Bygge om eller bare lydisolere eller omrokere i hjemmet – der er mange muligheder for at skabe mere plads til drømmen.  

Vaerktoej

Skaf plads til teenagerens larmende drømme 

Drømmer din søn eller datter om en helt stor karriere inden for musikkens verden? Hvis han eller hun spiller på keyboard med høretelefoner eller leger DJ over en pult, så er det måske ikke den største problematik med lydniveauet. 

Er det derimod trommesættet, elguitaren eller saxofonen, der trækker din søn eller datters helt store musiske passion, så kan der være tale om et helt andet lydniveau. Ingen forælder har lyst til at fratage sine børn deres store passioner, men nogle lydniveauer kan lægge store pres på familiens gode stemning i hjemmet. 

Derfor kan det være en helt oplagt muligt at investere i et lydisoleret værelse, eller måske endda bygge garagen om til et øvelokale. På den måde kan dine unger udleve deres musikere drømme og udvikle på deres store passioner, helt uden at det lægger anstrengende bånd på familien.  

Have your say