Festival Tidende

Artikler

Fem ting du skal huske at pakke til festivalen

cxz11

Koncert med konfetti

Skal du på festival, og synes du i tvivl om, hvilke ting, du skal pakke? Det er ikke altid helt nemt at få pakket de rigtige ting, og man vil helst undgå at glemme noget vigtigt. Et godt råd er at starte i god tid. Lav en pakkeliste og tilføj til listen, hver gang du kommer i tanker om noget. Således gør du det nemmere for dig selv, når tiden endelig kommer til at skulle pakke. Her er fem ting, du allerede nu kan skrive på din pakkeliste.

Undgå at blive forbrændt – husk solcreme

Sørg for først og fremmest at tjekke vejrudsigten for de dage, festivallen foregår. De fleste festivaller ligger om sommeren, og selvom det er overskyet, er det alligevel en god ide at huske solcremen. Du kommer til at opholde dig udenfor i mange timer og opdager måske ikke lige med det samme, hvor kraftig solen er.

En mindre taske til når du bevæger dig rundt på pladsen

Det er altid en god ide at have en mindre taske, man kan holde ud at gå rundt med, så man samtidig kan medbringe en ekstra trøje, en flaske vand, pungen og andre nødvendige genstande, når du skal rundt omkring på pladsen eller hen til en koncert. Det kan være en rigtig god ide med en bæltetaske, så du har de mest dyrebare ejendele tæt på kroppen. Derudover kan muleposer bruges til de genstande, der fylder lidt mere.

Campingstole til jeres lejr

Du vil nok hurtigt blive træt af hele tiden at skulle sidde på jorden. Det er ikke behageligt i længere tid, og derfor er det et must at pakke campingstolene med. Selvom festivaller godt kan virke lidt primitive, skal man stadig huske på, at man også er kommet for at have det sjovt og nyde at være der.

Ørepropper til dig, der gerne vil have sin skønhedssøvn

Skønhedssøvn er måske så meget sagt, når vi snakker om at sove på en festival. Men er du måske typen, der ved, du har brug for lidt mere end blot et par timer på øjet, kan ørepropper blive din redning. Invester i et par gode ørepropper, så du ikke skal lade dig forstyrre af høj musik og fulde mennesker, der larmer.

Mennesker på festivalsplads

Fornuftigt fodtøj

Gem de højhælede og lakskoene til en anden god gang og pak i stedet et par sko, du kan holde ud at trave rundt i en hel dag. Når man er på festival, får man hurtigt gået mange skridt i løbet af en dag, og det bliver først surt, når fødderne står af, og du ikke kan gå mere. Det kan også være en god ide at pakke gummistøvlerne. Hvis først det regner, kan pladsen ende med at blive meget mudret, og der er gummistøvlerne bare bedre end dine bedste sneakers.

Have your say