Festival Tidende

Artikler

Sådan får du det fulde ud af din festivaloplevelse

koncert
cxz11

At være på festival er en helt unik oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Når man er på festival, er man i en slags festivalbobel, som først springer, når festivalen er slut, og man skal tilbage til sit rigtig liv.

For at få det fulde ud af denne særlige oplevelse, skal du finde det rette mindset omkring festival, ved blandt andet at holde bekymringer ude, give dig hen til stemningen og sætte dig lidt ind i artisterne, der skal optræde. Se mere om det lige her.

Vær sikker på at alt er, som det skal være derhjemme

Noget, som kan være meget forstyrrende, når man er på festival, er hvis der er ting derhjemme, som man hele tiden går og bekymre sig om. Det siger sig selv, at det kan ødelægge lidt af oplevelsen, hvis tankerne konstant er et andet sted. Og lige netop derfor bør du sørge for forinden, at alt er, som det skal være derhjemme – så kan du meget bedre nyde at være på festivalen.

Hvis du eksempelvis har en hund, kan det også være meget betryggende at vide, at den har det godt, og at der er nogen, som passer på den, hvis den pludselig skulle få feber. Du kan kigge her; hund og feber – det skal du vide inden du tager på festival, så du er sikker på, at hunden ikke skal være for meget i dine tanker, når du er ude og give den gas.

labrador

Giv dig hen til stemningen

Når alle bekymringer hjemmefra er smidt ud af hovedet, er det meget nemmere at nyde den gode festivalstemning, og lige netop det er super vigtigt, hvis man gerne vil have en rigtig god oplevelse ud af det.

Det er en særlig ting at være på festival, og selvom det måske er noget, man gør hvert eneste år, er det stadig en unik oplevelse, som slet ikke minder om almindelige fester eller koncerter. Derfor skal man også give sig hen til denne festivalstemning for at få det fulde ud af oplevelsen – man skal gøre alle de ting, som man gør på festival; spille ølbowling, gå amok til koncerter og snakke med fremmed mennesker konstant.

Sæt dig ind i musikken

Udover at du skal have det rette mindset, når du tager på festival, er der også nogle ting, som du kan forberede dig på mere aktivt. Hvis du især elsker festival på grund af musikken og også har planlagt at skulle se en masse kunstnere, er det en rigtig god ide, at du sætter dig ind i nogle af disse, inden festivalen starter, så du er klar til at synge med på alle sangen.

Det er også noget, som bidrager til den gode festivalstemning, og som gør oplevelsen endnu vildere og mere autentisk.

Have your say