Festival Tidende

Artikler

Sådan bruger du SEO i din markedsføring

Computer
cxz11

Driver du en virksomhed, og har du din egen hjemmeside? Måske er tiden inde til at fokusere lidt mere på markedsføring. Det kan være du tænker på nuværende tidspunkt, at du allerede har en hjemmeside – og at det er nok. En hjemmeside er aldrig nok til markedsføring. Her bør du ganske enkelt fokusere på at sprede budskabet og nå endnu flere kunder ved at tage supplerende midler i brug – du skal jo også markedsføre for hjemmesiden. Derfor kan du nedenfor blive klogere på, hvorfor du bør bruge SEO som markedsføringsmetode.

Buisness


Det skal du vide om SEO


Måske har du allerede hørt om metoden. SEO handler nemlig om at øge markedsføringen på Google, så du får endnu bedre placeringer i søgeresultaterne. Det er nemlig ikke helt lige meget, om du ligger placeret på første side eller femte side. Det kan være, at du for eksempel driver en virksomhed, hvor du forhandler skønhedsprodukter til kvinder. Det kan også være, at du har en blog, hvor du bliver sponsoeret og samarbejder med andre virksomheder som for eksempel chekos.
I det tilfælde skal du sørge for, at du får endnu flere læsere, der interesserer sig for skønhed eller wellness, som dermed kunne have interesse i at læse indlægget eller købe nogle af produkterne. Det sker ved, at du udvælger nogle søgeord, som Google skal identificere din hjemmeside med. Det er nemlig sådan, at når en bruger søger på et specifikt ord i søgefeltet, så finder Google alle de hjemmesider, der matcher med søgeordet.
Google forsøger i den situation at scanne de hjemmesider, den finder, for derefter at placere de forskellige hjemmesider efter kvalitet og en række andre parametre. Hvis du er en lokal virksomhed, der ønsker flere lokale kunder, kan du prøve kræfter med lokal SEO. Hvis du er bosiddende i Ringkøbing, kan du kontakte seo Ringkøbing for samarbejde, så du kan komme godt fra start.

Kvinde-bærbarFang de lokale kunder


Uanset hvad end du måtte sælge, blogge eller noget helt tredje om, så er pointen, at din fornemmeste opgave er at skaffe flere kunder eller læsere. Det gør du udelukkende ved at øge din markedsføring og fokusere på, hvordan du kan nå dine kunder. Det handler ofte om at være der, hvor kunderne er. Google er en af de platforme, størstedelen bruger oftest. Derfor kan det godt betale sig at hyre et professionelt SEO-bureau i Ringkøbing for at ende blandt topresultaterne, når lokale kunder for eksempel søger på Ringkøbing. Skriver du om kattelegetøj eller sælger du kattelegetøj, kan du fokusere på at tilføje Ringkøbing som geografisk søgeord. Det gør blandt andet, at du er sikker på, din hjemmeside dukker op, når lokale eller udefrakommende kunder søger på Ringkøbing. Her er det bare at tage fat på et professionelt firma, der kan hjælpe dig godt i gang. 

Have your say